Renée
Renée | LinkedIn Life 13 januari 2019

Judas gemist? Hier kijk je het terug

De bestsellers van Astrid Holleeder zette Nederland op z’n kop. Het verhaal van de zus van topcrimineel Wim Holleeder was zo indrukwekkend dat er niet alleen boeken zijn, maar nu ook een televisieserie. Heb je Judas gemist? Geen zorgen, je kunt het nog terugkijken.

Tegenwoordig is het natuurlijk super makkelijk om je favoriete televisieprogramma’s terug te kijken wanneer het jou uitkomt. Maak je daarom geen zorgen als je (één van) de zes afleveringen hebt gemist, want het is eenvoudig om het nog terug te kijken.

Judas gemist?

Heb je Judas gemist? Geen probleem. Het spannende verhaal van de zussen Holleeder en hun criminele broer kijk je eenvoudig terug. Daarvoor zijn twee opties, waardoor het je nog makkelijker wordt gemaakt om de gemiste aflevering te zien.

Via Videoland

Goed nieuws als je een Videoland account hebt, want daar is de zesdelige serie te vinden. Het voordeel van Judas kijken via Videoland is dat je tussendoor geen reclames krijgt en je hoeft geen account aan te maken bij RTL om programma’s terug te kijken.

Via RTL

Als je geen Videoland account hebt is er nog een manier om Judas te zien: via RTL XL. Na iedere uitzending kijk je de aflevering online gemakkelijk terug. Daarvoor heb je wel een account nodig, waar je trouwens niet voor hoeft te betalen.

Waar gaat Judas precies over?

Astrid Holleeder (gespeeld door Rifka Lodeizen) heeft zich altijd anders gevoeld dan haar criminele broers en gewelddadige vader. Ze probeert meerdere keren aan haar familie te ontsnappen maar telkens als dat bijna lukt wordt ze weer teruggefloten door haar familie. Vooral haar broer Willem Holleeder (gespeeld door Gijs Naber) heeft daar een grote rol in.

Marit van Bohemen speelt de rol van Sonja. Zij is weduwe sinds haar man Cor is doodgeschoten. Hij was destijds de bloedgabber van Wim.

Bekijk de trailer hier:

Reageer op artikel:
Judas gemist? Hier kijk je het terug
Sluiten