Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 3 januari 2019

Judas wordt je nieuwe verslaving en vanaf dit weekend is de serie te zien op tv

Het nieuwe jaar staat niet alleen in het teken van een nieuw seizoen van Temptation Island, ook de serie Judas is binnenkort te zien op tv. Deze spannende serie over de familie Holleeder wil je niet missen dus zorg dat je aankomende zondag klaar zit op de bank met een bak popcorn (en de hand van je vriendje).

De spannende serie Judas is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Astrid Holleeder. De zus van Willem die tegen hem getuigde in het Passage-proces.

De serie Judas

Astrid Holleeder (gespeeld door Rifka Lodeizen) heeft zich altijd anders gevoeld dan haar criminele broers en gewelddadige vader. Ze probeert meerdere keren aan haar familie te ontsnappen maar telkens als dat bijna lukt wordt ze weer teruggefloten door haar familie. Vooral haar broer Willem Holleeder (gespeeld door Gijs Naber) heeft daar een grote rol in.

Naast Astrid heeft ook zusje Sonja een groot aandeel in de serie. Haar rol wordt gespeeld door Marit van Bohemen die voor de nodige research ook de rechtszaak tegen Holleeder bezocht in Amsterdam.

De trailer

Judas bestaat uit zes afleveringen en de trailer kun je hier vast zien:

Vanaf zondag 6 januari is Judas elke zondag te zien op RTL om 22.00 uur. De serie is ook te zien op Videoland.

Zoek je nog een serie om te bingewatchen tot Judas begint? Wij zijn verliefd op deze nieuwe Netflix-serie.

Plan Coeur is de nieuwste Netflix serie die je deze kerst gaat bingewatchen

Reageer op artikel:
Judas wordt je nieuwe verslaving en vanaf dit weekend is de serie te zien op tv
Sluiten