Janne Vogel
Janne Vogel Life 29 jun 2020

Ben jij een van deze 3 sterrenbeelden? Dan wordt juli jouw maand

We zijn alweer halverwege het jaar 2020 (wait what?!) en de maand juli brengt niks dan positieve vibes voor de volgende 3 sterrenbeelden. Lees snel verder en kom erachter of jij een van de gelukkigen bent.

Kreeft, Schorpioen en Vissen: bereid jullie voor, want juli wordt het helemaal.

Juli wordt tóp voor de volgende 3 sterrenbeelden

Retrograde cycli staan bekend als een tijd om alles te herzien en te reflecteren, maar het is ook een kans voor belangrijke thema’s in je leven om naar de oppervlakte te komen.

Er gaat veel gebeuren de komende tijd, en (zoals je inmiddels begrijpt) plukken Kreeft, Schorpioen en Vissen dit keer de vruchten van deze bewogen tijd. Jullie verdienen het girls.

Kreeft: je kunt alles

Gefeli, Kreeft. Als je naar de zon kijkt, dan weet je dat ‘ie dit seizoen speciaal voor jou schijnt. Je wordt deze maand geïnspireerd om na te denken over de structuur van je relaties en de dynamiek tussen jou en de gezagsdragers in je leven.

Dit is de laatste keer dat Saturnus je relatiesector activeert voor de komende 27 tot 29 jaar. En daarom is deze doorbaak uiterst belangrijk voor je.

De maansverduistering bij volle maan zal ook de oh zo nodige duidelijkheid geven over wat één-op-één-relaties. Het kan over een liefdesrelatie gaan, maar ook over vriendschappen. Laat het maar gebeuren en probeer er zo open minded mogelijk in te staan. Het komt meer dan goed.

Schorpioen: je verbreedt je persoonlijke horizon

Reach for the stars, Schorpioen. Wat zie je als je je toekomst visualiseert? Dit zal in juli een prominent thema in je leven zijn. En dat nadenken over de toekomst brengt een hoop voordelen met zich mee.

Je wordt daarnaast geïnspireerd om na te denken over wat je geeft, je mentaliteit en de manier waarop je communiceert. Je wil feiten, dus gebruik vooral logica om het meest te maken van de avonturen die jouw kant opkomen.

Let de komende maand op je denkprocessen en durf te leunen op leeftijdsgenoten voor begeleiding. Je mag mensen nodig hebben.

Vissen: je koestert je stralende authenticiteit

Je straalt, Vissen. Deze maand schijnt er een helder licht op je ambities, langetermijndoelen en je toekomst. Gebruik dit als een kans om in contact te komen met mensen die op dezelfde manier als jij naar het leven kijken en het beste met je voor hebben.

Verder kun je plotseling de pagina van een belangrijk hoofdstuk in je leven omslaan; en de ene deur sluit om een andere te openen. Daar kom je snel genoeg achter.

Het maakt niet uit hoeveel mensen er in de wereld zijn, er bestaat niemand zoals jij en het wordt tijd dat je je unieke licht deelt met de mensen om je heen. De wereld heeft het nodig.

Lees ook: