Renée
Renée | LinkedIn Life 22 okt 2019

Je kunt nu een mega ‘Pierre’ kussen kopen zodat je als vrijgezel de eenzame winter doorkomt

Ben je vrijgezel en zie je er als een berg tegenop om in je eentje de koude, bittere, verschrikkelijke moet overleven? Niet getreurd, lieve meid. Er is nu speciaal een harde… ehhhh…. Pierre kussen in het leven geroepen om jou gezelschap te houden. Mocht je er behoefte aan hebben, natuurlijk.

Maak kennis met Pierre, de nieuwe aanwinst van onze favoriete webshop Firebox. Pierre is alles wat je nodig hebt: hij biedt een luisterend oor, is lekker zacht, houdt van geknuffeld worden en staat altijd voor je klaar. Wat wil een mens nog meer?

Een Jumbo Pierre is het ultieme gezelschap

Houd je van groot? Dan is Jumbo Pierre het kussen dat je in je leven wil hebben. Laat je niet misleiden door z’n lieve gezicht, want hij is echt gróót. Hij is maar liefst 1 meter hoog, waardoor het ongetwijfeld het grootste kussen in zijn soort is.

En het beste? Jumbo Pierre staat deze winter voor je klaar om je warm te houden en om met je te knuffelen, zo lang je maar wil. Voor €46,99 kun je precies één of twee keer op date met een lover, maar Pierre blijft voor dit bedrag voor altijd bij je.

Is ‘ie niet cute?

Our regular-sized penis plushes just weren’t enough for you, were they? Well, try THIS on for size. Introducing Jumbo Pierre the Penis Body Pillow, the only guy you’ll ever need. 🍆 Link in bio. #wearefirebox #presents #gifts #controversial #nsfw #dickpic

1,781 Likes, 581 Comments – Firebox (@firebox) on Instagram: “Our regular-sized penis plushes just weren’t enough for you, were they? Well, try THIS on for size….”

Klik hier om ‘m aan te schaffen.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Je kunt nu een mega ‘Pierre’ kussen kopen zodat je als vrijgezel de eenzame winter doorkomt
Sluiten