5 x de leukste Instagram jurkjes op Cachicci die je nu kunt shoppen

Het is lekker weer en dat mag natuurlijk gevierd worden. Hoe kun je dat beter doen dan vanuit je luie stoel heerlijk nieuwe jurkjes bestellen? De Beautify redactie heeft alvast het werk voor je gedaan. De leukste zomerjurkjes van Cachicci hebben we alvast onder elkaar gezet.

Als je gek bent op het Cachicci stijltje, ga je deze jurken helemaal te gek vinden. Dit zijn namelijk de lookjes die menig influencer inmiddels rockt op Instagram en nu hebben we eindelijk een plek gevonden waar jij het ook kunt kopen.

De leukste zomerjurkjes op Cachicci

Bereid je voor om alvast wat geld van je spaarrekening over te maken, want voor je het weet zitten alle vijf de jurken in je winkelmandje. Dit zijn onze favorieten:

zomerjurk
© Cachicci

1. Picnic dress €74,95

Dit is zo’n prachtig Instagram jurkje. Deze off-shoulder jurk is ook nog in het zwart verkrijgbaar, maar eigenlijk vinden we de witte versie het leukst voor de zomer.

witte jurk
© Cachicci

2. Lottie dress €69,95

Is dit niet een mooi jurkje? Door de fit is deze jurk onwijs flatterend en door de kleur lijkt je huid nog bruiner.

zomerjurk
© Cachicci

3. Lara dress €74,95

Als je van plan bent om ‘s avonds de hoofden van mensen te laten draaien, draag je deze jurk. Van de kleur tot de diepe V en de pasvorm: hierin val je echt op.

Cachicci jurk
© Cachicci

4. Dusk maxi dress €59,95

Deze halslijn is zo flatterend dat we hopen dat deze trend nooit meer verdwijnt. Deze maxi-jurk kun je zowel overdag als ‘s avonds dragen, waardoor het eigenlijk al een musthave is.

jurk
© Cachicci

5. Aubrey dress €84,95

Deze jurk lijkt een two piece, maar is het niet. Als je eens een andere kleur wil dragen, is bruin altijd een mooie optie. De details van deze jurk zijn top.

Lees ook: Hebben! Deze goedkope bh van ASOS is een lifesaver voor iedere meid met volle borsten

Reageer op artikel:
5 x de leukste Instagram jurkjes op Cachicci die je nu kunt shoppen
Sluiten