Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 30 okt 2018

Dit is alles wat we weten over de finale van Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is iedereens favoriete programma op de donderdagavond – en: laten we eerlijk wezen, het leukste programma van de hele week -. Maar wanneer vindt de finale eigenlijk plaats? Zijn er nog kaarten? En wat weten we al van het naar verwachting spectaculaire einde?

Expeditie Robinson de finale

Waar en wanneer de finale plaatsvindt, is al duidelijk. Er wordt veel reclame voor gemaakt, want Expeditie Robinson pakt het dit jaar heel anders aan dan de jaren hiervoor.

Waar de finale eerdere jaren in de studio werd geanalyseerd en bekeken, vindt de bekendmaking van de winnaar nu plaats in de Ziggo Dome. En daar kan je nog bij zijn ook.

Wanneer?

20 december is de dag die met dikke rode koeienletters in je agenda moet staan. Op deze dag vindt de finale plaats van Expeditie Robinson in de Ziggo Dome. En dat is niet zomaar een random ruimte waar ze voor gekozen hebben.

Wat?

Maar wat kan je verwachten als je een ticket koopt om er 20 december ook bij te zijn? Wat we tot nu toe weten is dat je samen met de expeditieleden en Nicolette en Dennis de laatste proef gaat kijken. Deze is uiteraard intens spannend en daarom is het extra leuk om dit met andere fans te bekijken.

Ook worden er optredens gegeven door deelnemers Famke Louise, Corry Konings, Josylvio, Jody Bernal en I Am Aisha. Er staan ook verrassingsacts op de planning, maar wie dat zijn, daar kunnen we alleen maar naar gissen… Wellicht speelt dj Tony Junior een set?

Kaarten kopen

Kaarten voor de finale zijn nog te koop via deze link. Aangezien dit een evenement is dat je niet wil missen raden we je aan zo snel mogelijk je kaarten te bestellen en je voor te bereiden op spanning en sensatie.

Mocht je niet naar de Ziggo Dome gaan: de aflevering wordt 20 december live uitgezonden en kan je dus gewoon op je tv-scherm kijken.

Expeditie Robinson krijgt een nieuwe presentator want Dennis Weening stopt

Reageer op artikel:
Dit is alles wat we weten over de finale van Expeditie Robinson
Sluiten