Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 4 jun 2018

Haha! Er bestaat nu een kaaspretpark en daar wil je een keer geweest zijn

Kaas fans opgelet! Er bestaat nu een kaas pretpark in Zuid-Korea en daar kan jij naartoe. Dit hele park staat in het teken van kaas. Er zijn kaasattracties, kaastentjes en nóg meer kaasactiviteiten. Bezoek het park voor een kazig avontuurtje.
Kaas is lekker op van alles, denk aan: tosti’s, pizza’s en een simpel boterhammetje. In het kaas pretpark kan jij heerlijke kaasjes proeven, daarnaast heb je plezier in kaasattracties en word jij een echte kaaskenner. En nee, je vindt hier geen zwarte kaas.

Kaas pretpark

Het kaas park bevindt zich in Zuid Korea (in Imsil) en heet: The Imsil Cheese Park. De North Jeolla provincie waarin het park is, is beroemd om de kaasproducties. Naast dat je hier lekker kan eten en kan genieten van de attracties kan je ook zelf kaas maken.

Dit park maakt van jou een kaas fijnproever en deskundige. Neem je zelf gemaakte kaasje mee naar huis en verras je familie en vrienden hiermee. Maak er voor de zekerheid wat meer. De kans dat jij deze op de terugweg naar huis opeet, is namelijk groot.

Beeld: Kaashuis Tromp

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haha! Er bestaat nu een kaaspretpark en daar wil je een keer geweest zijn
Sluiten