Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 december 2017

Aan alle kaaslovers: Dit is de ideale bruidstaart voor wanneer je gaat trouwen

Als kaaslover zijn sommige situaties behoorlijk frustrerend. Want waarom wordt er altijd op taart getrakteerd, waarom is het toetje bijna altijd zoet en waarom is er op een bruiloft altijd volop zoetigheid? Gelukkig hebben we iets gevonden wat i-de-aal is voor alle hartigekauwen: een kaasbruidstaart.

We vonden deze bruidstaart op online en man, het water liep ons in de mond. Want toegegeven, wij zijn toch ook wel meer team kaas dan team zoetige taart.

Voor alle hartige eters: deze kaasbruidstaart is fantastisch

Mocht je ooit gaan trouwen, en ben je toevallig ook een liefhebber van hartige snacks, maar je dan geen zorgen. Deze kaasbruidstaart gaat al je dromen waarmaken.

Deze kaastaart komt uit een winkel uit Edinburgh. Het gaat om de winkel IJ Mellis, die deze taart al meer dan 24 (!) jaar verkoopt. Je hebt de huwelijkstaart voor zo’n 60 pond op je feestje staan.

De taartbodem bestaat uit een stuk harde Goudse kaas. Daarna volgen verschillende lagen van harde en zachte kazen. Wat dacht je van brie en gorgonzola als ‘topping’?

Nu alleen nog hopen dat die kaaskop van je snel op z’n knieën gaat om je ten huwelijk te vragen.

Vond je dit artikel leuk? Check hier snel of het binnenkort al tijd is voor je bruiloft: Meisjes met deze voornaam hebben de meeste kans om te trouwen in 2018

Reageer op artikel:
Aan alle kaaslovers: Dit is de ideale bruidstaart voor wanneer je gaat trouwen
Sluiten