Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 14 dec 2018

Voor de kaaslovers: je kunt nu kaasfonduen in het vliegtuig

Als er één ding in het leven is waar we intens gelukkig van worden is het wel kaasfonduen. En er is nu wel een heel bijzondere plek waar jij van dit hemelse gerecht kunt gaan genieten, namelijk: het vliegtuig. Swiss International Air Lines begreep onze liefde voor kaas en serveert sinds kort kaasfondue tijdens hun vluchten.

Naast de traditionele gerechten zoals warme chocolademelk en chocoladetaartjes, serveert de luchtvaartmaatschappij nu dus ook kaasfondue. Kan de reis nog beter?

Kaasfonduen in het vliegtuig

Als je denkt dat dit alleen weggelegd is voor mensen met een hoge bankrekening hebben we goed nieuws voor je. Het wordt namelijk ook gewoon in economy geserveerd. Voor zo’n 15 euro heb je een heerlijke fondue voor je neus staan.

De kaasfondue wordt volgens het traditionele recept gemaakt met de kaas Vacherin Frigourgeois en Gruyère. Je krijgt er brood bij om te dippen en wie zin heeft om zichzelf echt te verwennen, kan er ook nog een bordje vleeswaren bij bestellen. Drink er een wijntje bij en je hebt de vlucht van je leven.

Tijdens deze vluchten geniet je van dit hemelse gerecht

De fondue is verkrijgbaar op vluchten vanaf Genève naar Malaga, Athene, Stockholm, Moskou, Gotenburg, Hurghada, Lissabon, Sint Petersburg en Marrakesh. Je moet dus wel eerst even naar het Zwitserse Genève, maar met een paar tussenstops in België en Frankrijk is dat zeker geen straf.

Voor de kaaslovers: De beste plekken om te kaasfonduen in Amsterdam

Reageer op artikel:
Voor de kaaslovers: je kunt nu kaasfonduen in het vliegtuig
Sluiten