Kadotip: Couturier Addy van den Krommenacker lanceert feestdagen special van zijn parfum

Addy van den Krommenacker is één van de bekendste en meest geliefde couturiers van Nederland. Maar tot afgelopen september ontbrak er volgens Addy zelf wat aan zijn collectie. Namelijk een écht Addy parfum die de droom van een vrouw compleet zou maken. En zo werd zijn Red Carpet parfum afgelopen september gelanceerd. Voor de feestmaanden heeft Addy van den Krommenacker een special van zijn parfum uitgebracht, mét een feestelijk cadeau.

Addy wilde het ‘rode-loper-gevoel’ vertalen naar een geur. Maar welke geuren zijn red carpet waardig? Geuren die zacht, zoet en ook fris zijn. Met sensualiteit als uitgangspunt. Je ruikt dan ook onder andere mandarijn en bloedsinaasappel, roos en mimosa. De basis bestaat onder andere uit vanille.

Voor de feestmaanden heeft Addy als special een clutch ontworpen voor het ultieme red carpet gevoel. Als je de parfum koopt kun je voor €24,95 de door Addy ontworpen clutch erbij aanschaffen. De ultieme combinatie van beauty en de rode loper. En een goede tip voor op je eigen verlanglijst of om als kadootje te geven.

Reageer op artikel:
Kadotip: Couturier Addy van den Krommenacker lanceert feestdagen special van zijn parfum
Sluiten