Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 mei 2018

Dit vindt Temptation Island presentator Kaj Gorgels de knapste vrouwen van Nederland

Nog even en dan begint het extra seizoen van Temptation Island, Temptation Island VIPS. Kan Gorgels gaat dit programma presenteren samen met Yolanthe Sneijder-Cabau. Tijdens het programma zullen verschillende koppels weer worden blootgesteld aan de nodige verleidingen. Maar voor die tijd verklapt Kaj alvast welke vrouwen hij de grootste verleidingen vindt.

Voordat we zien hoe Kaj Gorgels met heel wat knappe vrouwen afreist naar Mexico om daar de ‘ultieme relatietest’ te presenteren, verklapte de presentator al aan FHM wat wie hij eigenlijk de knapste vrouwen van Nederland vindt.

’Als ik mijn droomvrouw moet omschrijven, dan kom ik altijd bij een Zuid-Amerikaanse vrouw uit, een soort Adriana Lima,’ zegt Kaj. ’Maar in het echte leven kom ik altijd bij blonde dames uit.

De knapste vrouwen van Nederland volgens Kaj Gorgels van Temptation Island

In de top-5 van Kaj staan bekende namen als Katja Schuurman, Kimberley Klaver en Holly Mae Brood, maar de mooiste vrouw van Nederland is in de ogen van Kaj toch Geraldine Kemper.

Kaj: ’Geraldine is de girl next door. Dat klinkt heel cliché, maar dat is wel zo. Ze is ook een beetje een gekkie en daar houd ik ook wel van. Ze heeft niet veel nodig om er heel goed uit te zien. Dat maakt haar voor mij toch wel echt de nummer één. Als een vrouw heel veel plamuur nodig heeft en vier uur door de wasstraat moet, dan is het eigenlijk niet meer echt. Ze heeft ook geen chirurgie of cosmetische ingrepen gehad. Geraldine is eruit gefloept en de rest van haar leven mooi gebleven.

Bekijk hier de hele video met Kaj.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Dit vindt Temptation Island presentator Kaj Gorgels de knapste vrouwen van Nederland
Sluiten