Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 23 jan 2019

Ultieme wraak: Je kunt nu een kakkerlak naar je ex vernoemen

Je ex kan je soms gemengde gevoelens geven. Enerzijds hebben jullie waarschijnlijk een mooie tijd achter de rug, maar op sommige dagen kun je hem wel wat aandoen. Omdat je dat waarschijnlijk niet echt wil doen, is hier een betere oplossing. Je kunt namelijk een kakkerlak naar je ex vernoemen. Ghehe.

Misschien eindigden jullie je relatie wel in harmonie. Misschien is je ex vreemdgegaan en vervloek je hem tot de eeuwigheid. En in dat laatste geval kun je een smerig insect zijn naam geven.

Je kunt een kakkerlak naar je ex vernoemen

Hoewel Zaza uit Pluk van de Pettenflet een aandoenlijke kakkerlak was, staan de beesten nou niet echt bekend om hun schattigheid. Als er in een restaurant een kakkerlak rondloopt wil je er waarschijnlijk niet meer eten. Want ja, kakkerlakken zijn toch wel ranzig.

Een kakkerlak naar je ex vernoemen voelt daarom toch een beetje als de ultieme wraak. Het Hemsley Conservation Centre in het Verenigd Koninkrijk bedacht deze actie voor Valentijnsdag en we moeten zeggen: het is briljant.

kakkerlak

Je kunt al voor 1,50 pond een insect vernoemen naar je vervelende ex. Beste 1,50 pond die je ooit gaat uitgeven waarschijnlijk. Het geld gaat namelijk ook nog eens naar de projecten van de dierentuin. Win-win situatie dus.

Dit maakt Valentijnsdag sowieso beter. En eh, die ex, daar kom je echt wel overheen hoor.

Waarom je nooit spijt mag hebben dat je hebt gedatet met een man die je hart heeft gebroken

Reageer op artikel:
Ultieme wraak: Je kunt nu een kakkerlak naar je ex vernoemen
Sluiten