Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 17 apr 2019

Wat de inrichting van je kamer zegt over jouw persoonlijkheid

Vaak is je kamer een reflectie van hoe jij bent als persoon. Daarom hebben we verschillende typen op een rij gezet. Kijk snel of jij je erin herkent.

Je bent er vrijwel elke dag en je voelt je er helemaal in thuis. Maar wat zegt je inrichting eigenlijk over jouw persoonlijkheid?

De manier waarop jij de bed achterlaat

Laten we eerst beginnen met de vraag hoe jij in de ochtend je bed achterlaat. Houd je niet van het opmaken van je bed in de ochtend en zie je het als een verspilling van je tijd? De kans is dan groot dat je jouw werk niet zo leuk vindt en je ook minder vaak naar de sportschool gaat dan dat je van plan was. Oeps. Dit dus in tegenstelling tot een keurig opgemaakt bed, waarbij je werk echt je passie is.

De verschillende stijlen van interieur die wat zeggen over jouw persoonlijkheid

Van het witte en strak tot zebrapaardjes en tien verschillende sierkussens. Wat zegt de inrichting van kamer nu echt? Hierbij een kort overzicht:

1. De strakke en moderne vrouw

Een strak interieur met weinig poespas zie je vaak bij mensen die een doel voor ogen hebben en doorzetten totdat dit is gerealiseerd. Ze houden ervan om controle te hebben over situaties en vinden het lastig als dit niet kan. Ze zijn recht door zee en weten wat ze willen in het leven.

2. De plantenliefhebber

Ze houden van gezelligheid en zetten familie altijd op de eerste plek. Het zijn sociale mensen die graag tijd spenderen met anderen. Mensen met een landelijk interieur zijn vaak bourgondiërs die genieten van het leven. Trek de fles wijn maar open.

3. De IKEA fan

Kan jouw kamer zo dienen als showroom voor de IKEA? De meeste meubels heb jij immers van deze geliefde meubelzaak. Niet te gek en je houdt van zachte kleuren. Dit betekent dat jij de band met andere mensen erg belangrijk vindt. Jij hebt veel vrienden die vaak over de vloer komen. Je hoort altijd als eerste als iemand met problemen zit, waarna jij de beste adviezen geeft.

4. De accessoires gebruiker

Jij doet niet aan regels in je huis. Mensen die je kennen omschrijven je als een creatieve chaos met karakter. Jij houdt enorm koken en het liefst bak je elke week wel allerlei lekkernijen. Verder ben je erg ontspannen en zie je altijd wel wat er allemaal gaat gebeuren. Willen je vriendinnen sale shoppen? Dan vragen ze jou mee voor advies.

Reageer op artikel:
Wat de inrichting van je kamer zegt over jouw persoonlijkheid
Sluiten