Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 mrt 2018

Te leuk! Je kunt meedoen aan het kampioenschap moestuintjes maken van AH

Niet iedereen heeft groene vingers. Sommige mensen hebben het talent om zelfs cactussen te laten vergaan (zoals, ahum, de schrijfster van dit stukje). Maar mocht jij wel een waar talent zijn met planten en bloemen, dan is Albert Heijn op zoek naar jou.

Als je ook dagelijks je boodschappen doet bij de Appie – of wekelijks, als je een ster in het plannen van je maaltijden bent – dan heb je het waarschijnlijk wel meegekregen. Er is namelijk weer een moestuinactie. En voor die actie is er nu een kampioenschap moestuintjes maken.

Er is een kampioenschap moestuintjes maken

Tot en met 11 maart ontvang je bij iedere 15 euro aan boodschappen een van de vijf moestuintjes van Albert Heijn. Zo zijn er bakjes met zaadjes voor cherrytomaat, wortel, komkommer, radijs of zonnebloem.

Mocht je competitief ingesteld zijn en groene vingers hebben, geef je dan op voor het kampioenschap moestuintjes maken. Je kunt meedingen voor verschillende prijzen: de Rapste Radijs Award, de Komkommaarop Award, de Buitenpeentjes Award en de poedelprijs de Troostprei Award.

Meedoen kan via de Moestuin-app van de Ap. Gaan je groene vingers al jeuken?

Reageer op artikel:
Te leuk! Je kunt meedoen aan het kampioenschap moestuintjes maken van AH
Sluiten