HEFTIG: Twitter reageert op het eerste kampvuur van Temptation Island

Wow, waarschijnlijk heeft iedereen de laatste aflevering van Temptation Island inmiddels gezien. Het ging er heftig aan toe tijdens het eerste kampvuur van Temptation Island… De eerste relatie lijkt alweer te zijn afgesloten. Twitter leeft met de deelnemers mee. Social media ging los de afgelopen dagen.

Heftig…

Het eerste kampvuur Temptation Island

De dames kregen in de Temptation Island aflevering vandaag voor het eerst beelden te zien van de mannen tijdens het kampvuur. Vooraf waren de dames onwijs zenuwachtig, zij hadden zich namelijk wel redelijk goed gedragen. Hoe zit dat bij de mannen? Denken ze nog aan hen en welke keuzes hebben ze gemaakt? Wij kunnen jullie vertellen dat het tijdens het eerste kampvuur van Temptation Island er hard aan toe ging.

Heel Nederland leeft vooral mee met Jaydi.

Het kampvuur voor Jaydi

Voor Jaydi was dit Temptation Island kampvuur het meest heftig. Ze kreeg verschillende beelden te zien van Sonny en hoe hij zich gedraagt. Tijdens het kampvuur houdt Jaydi zich nog groot en verdedigt ze Sonny zelfs. Hier heeft ze later spijt van… Terwijl ze uithuilt bij Ricky, vraag ze zich af waarom hij zich zo respectloos gedraagt tegenover haar en waarom ze voor hem opkwam.

Hoe zal het programma voor dit koppel verder gaan? We hebben al roddels gehoord dat Jaydi en Sonny niet meer bij elkaar zijn. Daarnaast is er ook gelekt dat de twee het programma eerder moeten verlaten – hier lees je de reden van hun vertrek. Ze zijn niet de enige die het programma eerder zullen verlaten. Er gaan ook roddels rond dat Soreilis en Gulcin eerder weggaan uit Temptation Island.

De reacties op Twitter

Het kampvuur van Temptation Island maakte op alle sociale media iets los. De kijkers vinden het simpelweg ongelofelijk dat Jaydi nog iets in Sonny ziet. Terwijl hij zich respectloos gedraagt, hoop Jaydi nog steeds op een goede afloop voor hun relatie. Dit kunnen de kijkers niet geloven.

Reageer op artikel:
HEFTIG: Twitter reageert op het eerste kampvuur van Temptation Island
Sluiten