Dit zijn ze dan: alle kandidaten van Expeditie Robinson 2019

Het is bijna zover: op 1 september zitten we weer voor de buis gekluisterd om te zien hoe de BN’ers overleven op Robinson eiland. Ook dit jaar hebben ze weer flink wat sterren weten te strikken en wij zetten ze voor je op rijtje. Dit zijn alle kandidaten van Expeditie Robinson 2019.

Dit jaar is het ander seizoen dan we gewend zijn. Presentator Dennis Weening is vervangen door Kaj Gorgels en het programma wordt voortaan op zondag (in plaats van donderdag) uitgezonden.

Alle kandidaten van Expeditie Robinson 2019

Wij wachten met smart op de eerste aflevering, want met deze deelnemers wordt dat een feestje om naar te kijken.

ja ik doe mee, ging vanzelf ???? @expeditierobinson_rtl

118.2k Likes, 1,673 Comments – Kalvijn (@kalvijn) on Instagram: “ja ik doe mee, ging vanzelf ???? @expeditierobinson_rtl”

Kelvin Boerma

Beter bekend als Kalvijn. Als hij op het eiland net zo grappig is als in zijn YouTube-video’s, dan belooft het een hilarisch seizoen te worden. Hoe grappig is de manier waarop hij aankondigde dat hij dit jaar meedoet?

why did the lion get lost in the jungle? CUZ JUNGLE IS MASSIVE. ✊? @expeditierobinson_rtl op @rtl4. #blackstar #expeditierobinson

2,797 Likes, 268 Comments – AKWASI | ANTONKAREL ?? (@akwasion) on Instagram: “why did the lion get lost in the jungle? CUZ JUNGLE IS MASSIVE. ✊? @expeditierobinson_rtl op…”

Akwasi

Deze Nederlandse rapper is vooral bekend van het rap duo Zwart Licht en treedt vaak op. Daarnaast was hij ook vaak te gast bij de Wereld Draait Door.

Eindelijk mag ik het zeggen; EXPEDITIE ROBINSON 2019 ? Here we go ?? @expeditierobinson_rtl

82.7k Likes, 3,221 Comments – Dionne Slagter (@onnedi) on Instagram: “Eindelijk mag ik het zeggen; EXPEDITIE ROBINSON 2019 ? Here we go ?? @expeditierobinson_rtl”

Dionne Slagter

Dionne ken je misschien wel als Onnedi op YouTube. Deze mooie blonde dame kan naast video’s maken ook nog zingen als de beste en datete een tijdje met dj Tony Junior.

EINDELIJK MAG IK HET ZEGGEN: Ik doe mee aan Expeditie Robinson 2019!! Wie gaat er kijken?? Check het vanaf 1 september 20:00 op @rtl4 @expeditierobinson_rtl #expeditierobinson2019 #avontuur #bondjes #wondjes #rondjes #grondjes #yesyesyes

1,275 Likes, 234 Comments – Eva Cleven (@evacleven) on Instagram: “EINDELIJK MAG IK HET ZEGGEN: Ik doe mee aan Expeditie Robinson 2019!! Wie gaat er kijken?? Check…”

Eva Cleven

Eva is bekend als de radio host van FunX en presentatrice van het klokhuis.

Lieve allemaal, eindelijk mag ik het verklappen… ik zal dit jaar te zien zijn in het 20ste seizoen van @expeditierobinson_rtl welke vanaf 1 september te zien zal zijn op @rtl4 . Ik verheug me enorm op de uitzendingen en geloof me ik ga jullie verbazen…!!!??ik heb zo genoten van dit mooie avontuur en had het voor geen goud willen missen, ik ben dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan dit geweldige avontuur??. Ik kan samen met mijn mede kandidaten terugkijken op een fantastische ervaring en ga dit van mijn hele leven nooit meer vergeten.. ❤️❤️❤️❤️❤️ vanaf zondag 1 september wekelijks te zien om 20:00 op rtl4 ???

3,875 Likes, 348 Comments – Roy donders official (@roydonderstv) on Instagram: “Lieve allemaal, eindelijk mag ik het verklappen… ik zal dit jaar te zien zijn in het 20ste…”

Roy Donders

Yes, de enige echte stylist van het zuiden versterkt dit jaar het Robinson-team. Dit wordt hi-la-risch.

 

EXPEDITIE ROBINSON 2019 ?? Jeeeetje jongens wat was het moeilijk om dit niet van de daken te schreeuwen want dit was echt mijn droom! Hadden jullie niet verwacht he? Met je “thuisvakantie”. Ik vind het niet alleen mega gaaf maar ook spannend, want jullie gaan me weer op een andere manier leren kennen. Maar omg. IK DOE MEE?❤ 1 september gaat het los! #expeditierobinson2019 #expeditierobinson #zoblij @expeditierobinson_rtl

17.8k Likes, 931 Comments – Fien Vermeulen (@fienvermeulen91) on Instagram: “EXPEDITIE ROBINSON 2019 ?? Jeeeetje jongens wat was het moeilijk om dit niet van de daken te…”

Fien Vermeulen

Fien is van alle markten thuis, want ze is nieuwslezeres, tv-presentatrice en radio-dj.

Hallo allemaal. Nou, hèhè, poeh poeh, het hoge woord is eruit: IK DOE MEE MET EXPEDITIE ROBINSON. Leuk hè. Kusjes van jullie langharige survivor! #expeditierobinson #stylegod #gajelekker

4,684 Likes, 210 Comments – Frank van der Lende (@frank3fm) on Instagram: “Hallo allemaal. Nou, hèhè, poeh poeh, het hoge woord is eruit: IK DOE MEE MET EXPEDITIE ROBINSON….”

Frank van der Lende

Nog een radio-dj die deelneemt, namelijk Frank van 3FM.

#flutist Fluitjes bij elkaar ? Dit maakte mijn weekend helemaal af! Zo geweldig dat deze prachtige, lieve en succesvolle vrouw naar onze première is gekomen ?? Berdien Stenberg ?? . . . In de K3 show speel ik live dwarsfluit en wij hopen dat het kinderen aanzet tot het bespelen van een instrument! Een muzikale ontwikkeling heeft ons alletwee tot nu toe heel veel gebracht… Zij is een inspiratie voor mij en wat is er mooier dan de dwarsfluit via deze weg meer onder de aandacht te brengen. Het blijft een magisch instrument ????? Zó dankbaar! ❤️ #berdienstenberg #allesbegintmetdefluit #vooronsdan #happy #wateenprachtigevrouw #succesverhaal

8,381 Likes, 64 Comments – Klaasje (@klaasje_meijer) on Instagram: “#flutist Fluitjes bij elkaar ? Dit maakte mijn weekend helemaal af! Zo geweldig dat deze prachtige,…”

Berdien Stenberg

Wij zijn benieuwd of deze bekende fluitiste (rechts op de foto) het ver gaat schoppen.

Woeste foto maar dit is wel het moment dat ik mag zeggen dat ik in expeditie robinson zit!!!!!! @expeditierobinson_rtl vanaf zondag 1 sept 20.00 @rtl4 #droom #expeditierobinson #jaaaaaaaaa #loveit #tiswathetis

3,379 Likes, 364 Comments – Hugo Kennis (@hugokennis) on Instagram: “Woeste foto maar dit is wel het moment dat ik mag zeggen dat ik in expeditie robinson zit!!!!!!…”

Hugo Kennis

Wie bij Hugo in het team zit heeft mazzel, want deze 24Kitchen presentator kookt de sterren van de hemel. Misschien ken je hem ook wel als de kok van 5 uur live.

Hallo allemaal! Mijn eerste foto. Hier was ik lekker op vakantie in Portugal? #vakantie #portugal #zwartwit

284 Likes, 31 Comments – Jaap van Deurzen (@jaapvandeurzen) on Instagram: “Hallo allemaal! Mijn eerste foto. Hier was ik lekker op vakantie in Portugal? #vakantie #portugal…”

Jaap van Deurzen

De 66-jarige Jaap is de oudste deelnemer dit jaar. Wij zijn benieuwd hoe de RTL Nieuws verslaggever het er vanaf brengt.

E X P E D I T I E R O B I N S O N ?| Lieve allemaal! Sorry dat ik jullie zo lang “voor de gek heb gehouden”. Heb veel voorbereid zodat ik 6 weken uit de running kon zijn. In het echte leven &online. Ik ben echt super super trots op mijn man en de beste papa Jaap @jakereesemusic die ons gezin zo waanzinnig draaiende heeft gehouden. Ik hou denk ik nòg meer van de kindjes dan voorheen nu ik ze zolang heb gemist. Zij hebben alleen maar leuke dingen gedaan met hun papa, familie & oppas & natuurlijk op school. Ze hebben me daardoor vast niet zo gemist. Dank aan iedereen die daarbij zo heeft geholpen! Uiteraard moest ik er lang over nadenken om mee te doen. Mijn consultatiebureau heeft me hier top in begeleid. Ik wilde sowieso niet dat onze kids hier ooit last van zouden krijgen dat mama zo lang weg zou zijn. Ik denk zelfs dat ze een bewustere en leukere mama terug hebben gekregen. Ik heb zoveel geleerd! #boysmom| Veel dank aan [email protected] -mijn mediameisje, Jip heeft de online Kim gespeeld. En dat heeft ze fantastisch gedaan. @monicavanee en @selenavisser hebben echt kei keihard geknald met @missnederland (ik was van de aardbodem in de drukste periode van Miss NL, fantastisch) en @celine.flores met @missuniversegermany. Jaap heeft mij gespeeld op de mail en Whatsapp. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel boekingen binnen heb gekregen. Haha Jaap je moet mijn manager worden. @vitalitycontrol die in het complot zaten. Zij hebben mij helemaal klaargestoomd, fysiek en qua mindset. Dag en nacht! Geweldig!! Clemens die mij echte survival skills heeft aangeleerd en Jordie, de chef-kok van @kotterseafood, heeft mij allerlei tips gegeven wat ik variërend kon koken met dat kleine beetje wat we op een onbewoond eiland konden vinden. Mega bedankt RTL en @zodiaknl dat jullie mij deze kans hebben gegeven. Het was zo’n bijzondere intense mega ervaring. Heb zooo genoten. Crew, al hebben jullie ons psychologisch genegeerd, het programma met jullie maken was een feest, wat een enorme productie!!! Zoveeeeel mensen! @nicolettekluijver_ @kajstypetjes jullie zijn een top duo! Dank voor alle meelevende knipoogjes! En heeel veel liefde voor alle 19 mede-kandidaten! Voor altijd in mijn ?

15.5k Likes, 852 Comments – KIM KÖTTER (@kimkotter) on Instagram: “E X P E D I T I E R O B I N S O N ?| Lieve allemaal! Sorry dat ik jullie zo lang “voor de gek heb…”

Kim Kötter

Kim werd in 2002 Miss Nederland en is sindsdien bekend. Ze presenteert meerdere tv-programma’s en is erg actief op Instagram.

EINDELIJK! Ik mag zeggen dat ik mee doe aan Expeditie Robinson <3 Ontzettend zin in de periode vol uitzendingen en vrienden die me gaan uitlachen omdat ik schrik van babyhaaien.

15.4k Likes, 464 Comments – Rijk Hofman (@rijkhofman) on Instagram: “EINDELIJK! Ik mag zeggen dat ik mee doe aan Expeditie Robinson <3 Ontzettend zin in de periode vol..."

Rijk Hofman

Rijk is een vast gezicht van MTV en Concentrate. Misschien ken je hem wel van de online serie ‘Boeiend’.

At Marko Stout opening.

207 Likes, 11 Comments – Catwalk Coach / Model Coach (@marianaverkerk) on Instagram: “At Marko Stout opening.”

Mariana Verkerk

We kennen Mariana allemaal als de strenge catwalkcoach van Holland’s Next Top Model, maar zal ze op het eiland ook zo bikkelhard zijn?

Kijk is wie we hier hebben ? De man die altijd vrolijk is @kalvijn #expeditierobinson #media #promo #rtl #leukegroepdeelnemers Leuk filmpje @kalvijn ???

278 Likes, 10 Comments – Rob Geus/media (@robgeus71) on Instagram: “Kijk is wie we hier hebben ? De man die altijd vrolijk is @kalvijn #expeditierobinson #media…”

Rob Geus

Man, man, man… Zal Rob Geus ook deze vakantie weten te redden?

JAAAAA! Ik mag het eindelijk van de daken af schreeuwen. Deze meid doet namelijk mee met @expeditierobinson_rtl seizoen freaking 20! Vet spannend allemaal. Zijn hier nog Robinson fans? ?

2,563 Likes, 387 Comments – Shary-An Nivillac (@shary_an) on Instagram: “JAAAAA! Ik mag het eindelijk van de daken af schreeuwen. Deze meid doet namelijk mee met…”

Shary-An Nivilac

Zangeres Shary-An gaat keihard sinds haar deelname aan The Voice of Holland en test nu haar doorzettingsvermogen op Robinson eiland.

Eindelijk !! Ik doe mee aan @expeditierobinson_rtl 2019!! Kan bijna niet omschrijven wat er na een lange tijd door me heengaat als ik denk aan het grootste avontuur van mijn leven, en ik mag het eindelijk delen !! Dankbaar voor nieuwe vrienden, bewustwording en een ervaring die ik mijn leven lang zal koesteren ♥️???? #expeditierobinson #greatadventure

No Description

Thomas Berge

Zanger Thomas Berge doet ook mee dit jaar. En zeg eens eerlijk dames, dat vinden wij helemaal niet erg, toch?

Pssst… Stiekem ben ik op een groot avontuur geweest deze zomer en ein-de-lijk mag ik vertellen wat ik heb uitgespookt: Expeditie Robinson! Overigens, zo stoer als ik op deze foto kijk, heb ik uiteraard de hele expeditie gekeken, dat begrijp je. Durft iemand een gokje te wagen over hoever ik ben gekomen? Nee, niemand? Vanaf zondag 1 september te zien op RTL 4. #expeditierobinson #expeditierobinson2019 #geenRTLhaar

3,695 Likes, 211 Comments – Eva (@evakoreman) on Instagram: “Pssst… Stiekem ben ik op een groot avontuur geweest deze zomer en ein-de-lijk mag ik vertellen…”

Eva Koreman

Nog een radio-dj die meedoet. Het 3FM team staat sterk, want ook Eva presenteert bij deze zender.

EXPEDITIE ROBINSON ??? Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen.. I’M IN! ??? Heel erg trots dat ik dit avontuur samen met de andere deelnemers aan mocht gaan. Ik houd van uitdagingen en overleven, net zoals de Dakar Rally.. dus dit past perfect ?? Risico’s, wat zijn dat? Gewoon gas geven! ? Daarom één van de 3 mooiste uitdagingen in m’n leven. Ga het volgen!! ? Vanaf 1 september om 20.00 uur RTL 4. En na iedere aflevering Eilandpraat vanaf 21.30 uur op RTL 5

9,666 Likes, 472 Comments – Tim Coronel DakarRally ???? (@timcoronel) on Instagram: “EXPEDITIE ROBINSON ??? Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen.. I’M IN! ??? Heel erg trots…”

Tim Coronel

Deze autocoureur is altijd samen met zijn broer Tom Coronel. Wij zijn benieuwd of hij het zes weken zonder zijn wederhelft uithoudt.

The word is out !! Eindelijk mag ik erover praten.. leugentjes om bestwil , net doen alsof je gek bent en vooral zwijgen! Ja ik zit in het nieuwe seizoen van EXPEDITIE ROBINSON !! ???? @expeditierobinson_rtl #expeditierobinson #expeditierobinson2019 Wordt vervolgd …..?

705 Likes, 118 Comments – Anita Heilker (@anitaheilker) on Instagram: “The word is out !! Eindelijk mag ik erover praten.. leugentjes om bestwil , net doen alsof je gek…”

Anita Heilker

Anita is lange tijd deel geweest van zanggroep de Dolly Dots en heeft haar eigen realityserie gehad.

EXPEDITIE ROBINSON 2019!! ?Wat was het een geweldige intense ervaring! Vanaf zondag 1 september iedere week te zien om 20:00 uur op RTL4. Wie gaan er kijken? @expeditierobinson_rtl [email protected] #expeditierobinson2019

10.6k Likes, 611 Comments – Yvette Broch (@yvette.broch) on Instagram: “EXPEDITIE ROBINSON 2019!! ?Wat was het een geweldige intense ervaring! Vanaf zondag 1 september…”

Yvette Broch

Yvette weet wel wat aanpoten is, want ze heeft een paar jaar geleden meegedaan aan de Olympische spelen met het Nederlands handbalteam.

Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september wekelijks te zien om 20.00 op RTL4.

Lees ook: Het extra seizoen van Expeditie Robinson wordt heel anders dan je gewend bent

Reageer op artikel:
Dit zijn ze dan: alle kandidaten van Expeditie Robinson 2019
Sluiten