Kantoor inspiratie: Dit kun je wel en niet op je gezicht smeren als working lady

Wat je qua looks wel en niet kan maken op kantoor blijft lastig. De grens is namelijk erg vaag en daarom is een handleiding altijd welkom. Wat zijn de do’s en don’ts voor op het kantoor?

DON’T: Nepwimpers

Hoe gek we ook zijn op wimpers, wimpers ’s ochtends op je ogen plakken kan echt niet. Stel je eens voor dat je net in een meeting zit met je baas en je halve wimper ineens losschiet of in je koffie valt. Niet heel professioneel.

DO: Rustig aan met de mascara

Je mag echt wel een laagje aanbrengen om te voorkomen dat je baas gaat vragen of je ziek bent, maar het moet er niet uitzien alsof je door kan rollen naar de discotheek.

DON’T: Door de weeks zonnenbanken/ bronzen/ etc.

Het is niet heel mooi als ineens opvalt hoe je overnight bruin bent geworden en je wil al helemaal niet dat je collega’s straks naar je verwijzen als het pompoenmeisje.

DO: Krijg die perfecte faux-glow make-up look onder de knie

Je mag er echt wel gezond uitzien. Als je dus toch wil bronzeren is het een goede tip een grote kwast te gebruiken en het in je haarlijn te kwasten. Zo loopt het onopvallend over en zie je er alsnog shiny uit.

DON’T: Donkere oogmake-up

Dit is iets voor de nachtelijke uren en grote kans dat je baas denkt dat je rechtstreeks uit de kroeg bent door gegaan naar kantoor.

DO: Rustig aan met je oogschaduw

Naast dat het een onopvallende kleur moet zijn, mag het ook niet tot aan je wenkbrauwen zitten. Wasbeertjesalarm.

Reageer op artikel:
Kantoor inspiratie: Dit kun je wel en niet op je gezicht smeren als working lady
Sluiten