Isis van Graas
Isis van Graas Life 29 april 2019

Kopje koffie leeg? Deze app bepaalt wie van jouw collega’s koffie moet halen

Ben jij altijd de perfecte collega die verse kopjes koffie en thee haalt voor je collega’s? Daar komt vanaf nu een einde aan. Laat het lot bepalen, of in dit geval de nieuwe app ‘Kantoor Roulette’, wie jouw volgende kopje koffie haalt.

Daag je collega’s dus snel uit voor een potje Kantoor Roulette zodat jij niet iedere keer de Sjaak bent om drinken te halen.

Kantoor Roulette

Iedereen die de app downloadt kan zich aanmelden voor de volgende koffie- en theeronde. Voordat het rad gaat draaien mag iedereen nog even invullen wat hij/zij wil drinken.

Het digitale Rad van Fortuin verschijnt op je scherm, draait en wijst daarna iemand aan die jouw kop mag gaan vullen. Wie jouw volgende cafeïne boost mag gaan halen, wordt dus bepaalt door het lot.

De app is niet alleen bedoeld om koffie en thee rond te brengen, maar ook om te socializen met je collega’s. Wanneer het rad weer draait valt de volledige focus van werk weg en is iedereen weer even bereikbaar. Dat is goed voor de werksfeer en onderling contact op de werkvloer.

Lees ook: Dag stress! Zingen met je collega’s zorgt voor minder stress op de werkvloer

Reageer op artikel:
Kopje koffie leeg? Deze app bepaalt wie van jouw collega’s koffie moet halen
Sluiten