Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 24 jan 2019

5 redenen waarom iedereen een kantoorhond nodig heeft

Zie jij het wel voor je dat je achter een laptop zit met een hondje op schoot? Steeds meer bedrijven nemen een kantoorhond en wij zijn stiekem best wel jaloers. Eigenlijk zou iedereen een kantoorhond moeten nemen en daar kunnen wij enorm veel goede redenen voor bedenken.

1. Lekker knuffelen

Een hond is altijd in om even met je te knuffelen. Stel je voor dat je achter je bureau zit en een kleine puppy opeens naast je staat en met grote ogen naar je kijkt. Smelt. Wij willen nú een kantoorhond.

2. Ontstressen

Als je gestrest bent op werk is niets zo fijn als een hondje die voor wat afleiding zorgt. Een hond kan er oprecht voor zorgen dat je even ontstrest zodat je vervolgens weer verder kunt met je werk.

3. Hond uitlaten

Een hond vergt natuurlijk wel enige verzorging, maar als je op een groot kantoor werkt is er altijd wel iemand in voor een blokje om. Bovendien is het ook goed voor je mind om af en toe een rondje te lopen buiten. Kan je daarna weer vol energie aan de slag.

4. Een nieuw thuis

Er zitten nog veel te veel honden in het asiel en als jullie besluiten een hondje te adopteren heeft in ieder geval één hond weer een nieuw thuis. Al die collega’s bij elkaar kunnen ook nog eens extra veel liefde geven.

5. Honden zijn schattig

Naast dat een hond daadwerkelijk een positief gevoel geeft zijn ze ook nog eens heel erg schattig. Deze plaatjes hieronder bewijzen dat. Probeer maar eens weg te kijken.

Uhm nou ja, doe ons eigenlijk maar een hele roedel.

Gesmolten na het zien van deze foto’s? We gaan hier nog even door.

OMG! Deze honden blijven altijd zo klein als een puppy en daar smelt je gewoon van

Reageer op artikel:
5 redenen waarom iedereen een kantoorhond nodig heeft
Sluiten