De waarheid hoevaak je nou écht naar de kapper zou moeten gaan

We hebben altijd geleerd dat je je haar om de vier tot zes weken moet laten knippen. Volgens kapper Jen Atkin, kapster van celebrities zoals Jennifer Lopez en Kim Kardashian, is dat absoluut niet nodig.

Haar dat om de vier tot zes weken geknipt wordt zou er gezonder uitzien, sneller groeien en het zou nodig zijn om je kapsel in model te houden. Maar wat nou als je geen specifiek model hebt laten knippen? Is het dan nog steeds nodig om je haar zo vaak een bezoekje aan de kapper te brengen?

Te vaak knippen is zonde

Volgens Atkins is het te vaak laten knippen van het haar de meest gemaakte fout door vrouwen. ‘Je haar elke vier tot zes weken laten knippen is echt veel te snel’ zegt ze. ‘Wanneer je een mooi kapsel hebt waarbij het niet uitmaakt of er wat centimeters bijkomen, kun je het bezoek aan de kapper tot wel zes maanden uitstellen’.

Zorgen voor gezond haar

Maar hoe hou je je lokken in de tussentijd mooi? Gebruik de juiste producten voor je haar, vertroetel je haar wekelijks met een voedende conditioner behandeling voor thuis en slik vitaminesupplementen voor gezond haar.

Investeer liever in wat duurdere producten die meer werkstoffen bevatten en daarom beter werken. Ze zijn wat prijziger om aan te schaffen maar het is nog altijd goedkoper dan elke zes weken naar de kapper gaan.

Reageer op artikel:
De waarheid hoevaak je nou écht naar de kapper zou moeten gaan
Sluiten