Chéérs! Binnenkort kun je bij de kapper genieten van een heerlijk wijntje

Een bezoekje aan de kapper wordt straks nog veel leuker als je tijdens je kleurbehandeling of knipbeurt kunt genieten van een glas rosé. Helaas mocht dat officieel nog niet, maar daar komt binnenkort verandering in. En dat hebben we dan allemaal te danken aan de briljante man Erik Ziengs (VVD) die vindt dat horeca en winkels hun activiteiten mogen combineren.

Niks fijner dan iemand die lekker aan je haren zit te friemelen terwijl jij geniet van een wijntje en een goed tijdschrift. Het is voor jou absoluut geen straf om een halve dag bij de kapper door te brengen op die manier.

Wijntje bij de kapper

Een kapsalon mag nu geen wijn schenken (ookal doen ze dat soms wel – en terecht) omdat het geen horecabedrijf is.

Winkels en kapsalons die dat toch deden, kwamen soms zelfs in de problemen, omdat het natuurlijk eigenlijk niet mocht. Maar het nieuwe wetsvoorstel keurt wel goed dat horeca- en winkelondernemingen ook mogen mixen.

Zo kun je in winkels genieten van drankjes en hapjes (vinden wij niet erg) en kun je in horeca zaken bijvoorbeeld ook spullen kopen. Nu wordt winkelen nóg leuker. En nu wordt bij de kapper zitten nóg relaxter.

Wij stemmen in ieder geval vóór het nieuwe wetsvoorstel. Cheers.

Reageer op artikel:
Chéérs! Binnenkort kun je bij de kapper genieten van een heerlijk wijntje
Sluiten