Trendalert: Het kapsel ‘de mullet’ maakt zijn comeback

Wie had ooit gedacht dat het kapsel ‘de mullet’ zijn comeback zou maken? Voor degene die even niet meer weten hoe een mullet kapsel er ook alweer uit zag: denk aan die mannen in trainingspakken in de serie New kids turbo, hebben jullie nu al een beter beeld? Het kapsel is ook wel bekend vanuit Den Haag. Het wordt daar de Haagsche mat genoemd. Misschien begint er nu al wel meer bij jullie te dagen.

Kapsel

Dit kapsel is echt een look wat je moet durven, maar wat je absoluut ook heel goed zou kunnen staan. Nu we met zijn allen in een gekke periode zitten is het misschien een best leuk idee om te experimenteren met je kapsel.

En hoe leuk is het om de blits te maken met dit nieuwe en gewaagd kapsel? Kijk bijvoorbeeld naar Tokio uit Casa de Papel, zij rockt dit kapsel helemaal. Helaas zijn de kappers nog even dicht maar wees niet gevreesd. Jij hebt dan nog ruim de tijd om een mooi voorbeeld uit te zoeken hoe de kapper het voor je in model mag knippen.

Celebrity’s

Het kapsel was afgelopen maanden al te zien bij diverse modeshows van Gucci en Yves Saint Laurent. Ook verschillende celebrity’s rocken dit kapsel. Denk aan Miley Cyrus, Halsay en Úresela Corberó. Do we need say more girls?

Wij hebben een aantal vette voorbeelden van ‘de mullet’ op een rij gezet. Wedden dat jij na deze foto’s niet kan wachten tot de kappers weer open zijn om dit kapsel te laten knippen? En geloof ons, je zult een enorme trendsetter zijn.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Trendalert: Het kapsel ‘de mullet’ maakt zijn comeback
Sluiten