Gespot op Instagram: déze 90’s kapseltrend is terug van weggeweest

Een kapseltrend die we zowel op Instagram als op de rode loper voorbij hebben zien komen: tendrils.

Zo noemen UK-people een uitgegroeide pony, ofwel de twee plukjes die je (expres) uit je staart/knot/vlecht laat hangen. Zodat ze je gezicht mooi framen. Een enorme 90’s trend that we love.

Een kapseltrend in 2020: tendrils, de plukjes die je gezicht framen

Begin dit jaar zijn sterren als Margot Robbie, Dua Lipa, J-lo en Emiliy Ratajkowski gespot met tendrils en dat was nog maar het begin. Ook op Instagram gaat het los en je begrijpt dat wij deze kapsel trend nu ook willen dragen.

Celebrity hairstylist Jen Atkin noemt de plukjes flirty en sexy en stelt dat ze het gezicht van een vrouw mooi framen. Zijn wij het helemaal mee eens. Nog niet overtuigd? Bekijk onderstaande foto’s en laat je inspireren.

En zo boots je de kapseltrend thuis na

Je kunt voor verschillende stijlen gaan. Wat dikkere plukjes geven een speels effect; hele dunne, strak gestijlde plukjes geven je kapsel een slick look. Je kunt de plukjes krullen, of er wat zoutspray in sprayen voor meer textuur. Jij kiest.

Extra leuk: maak je look af met gezellige haarspeldjes of een scrunchie om je vastgebonden lokken. Jen Atkins raadt ons aan om het vooral natuurlijk te houden. ‘Haar dat eruit ziet alsof er niet teveel moeite in is gestoken; een beetje messy.’ Zijn wij het helemaal mee eens.

Hét lockdownkapsel waar we op hebben gewacht

PS. Is je pony uitgegroeid tijdens de lockdown? Think twice voor je je plukjes weer af laat knippen. Grote kans dat jij deze kapseltrend moeiteloos kunt rocken.

Lees ook:

  • Trendalert: Het kapsel ‘de mullet’ maakt zijn comeback
  • Deze kapsels passen het best bij jouw gezichtsvorm
  • Woon je klein? Dan zijn deze drie items een must-have in jouw huis
  • Glamour UK

    Reageer op artikel:
    Gespot op Instagram: déze 90’s kapseltrend is terug van weggeweest
    Sluiten