Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 24 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Binnenkort naar de kapper? Deze kapsels zijn hot in 2019 en wil je sowieso meenemen ter inspiratie

Ben jij toe aan een nieuwe dosis haarinspiratie voor 2019? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een lijstje met de mooiste kapsels van 2019 die je dit jaar sowieso gaat zien en wilt uitproberen.

Ga jij binnenkort naar de kapper? Neem deze foto’s mee als inspiratie en complimenten volgen gegarandeerd.

Lees ook: Bye salaris! Dit zijn de 7 leukste bikini’s van AliExpress waar je meteen hebberig van wordt

Mooiste kapsels van 2019

Ieder jaar komen er tientallen haartrends voorbij, waarvan er maar een paar blijven hangen. De kleur ‘opal’ die vorig jaar helemaal hot was, laat zich in aankomend jaar ook weer zien. Benieuwd welke haartrends dit jaar gaan veroveren? Lees snel verder en wie weet zit jouw toekomstige haarlook ertussen.

1. De boxer-vlechten

Een kapsels dat én leuk is én super comfortabel is, is moeilijk te maken. Gelukkig zien we de boxer-vlechten dit jaar weer terug.

2. Met twee lokken naar achter gevlochten

Dit kapsels is een klassieker en droegen de mensen vroeger al super vaak. In principe is dit kapsel altijd al een fijne go-to geweest voor wanneer je even geen inspiratie meer had.

3. Glad en stijl haar

Het lijkt simpel, maar mooie gladde lokken creëren kost meer werk dan je denkt. Het begint al met een voedende shampoo en conditioner, daarna ga je je haar beschermen en stijlen. Een goede haarolie of crème is essentieel bij dit kapsel.

4. Het halve knotje

Deze trend zien we al een hele lange tijd om ons heen en vooral op festivals. Dit kapsel is een perfecte middenweg voor als je los haar leuk vindt maar het toch uit je gezicht wilt hebben.

5. De ‘pineapple ponytail’

Alleen de naam van deze trend heeft ons al overgehaald om dit kapsel uit te proberen. Pak twee plukjes haar aan de voorkant en haal deze uit de staart om een rommelige look te creëren en je bent klaar om te gaan.

6. De ‘french curtain fringe’

Wij houden van deze trend met heel ons hart. Dit is zo’n kapsel dat je hele outfit afmaakt, ook al heb je niets bijzonders aangetrokken omdat je geen tijd had in de ochtend. Het vergt wel veel onderhoudt, want de vette plukjes was je iedere dag.

7. De ‘boho’ vlecht

De boho vlecht is een typisch kapsel voor op vakantie of naar een festival. Het zit super comfortabel en leuk, maar het is ook hartstikke simpel. Tip: probeer deze vlecht te maken wanneer je haar wat stugger is, zo blijft hij beter zitten.

8. De ballerina knot

Deze chique versie van de rommelige knot is perfect voor als je een belangrijke gelegenheid hebt. Met de juiste haarspray blijft dit kapsel de hele avond mooi.

9. De haarband

We kunnen niet meer om haaraccessoires heen en deze kunnen zeker niet meer uit je verzameling ontbreken. Vooral de haarbanden kunnen je redden op een bad hair day en zeker als het een kleurrijke variant is.

10. De parelclips

De parel haarclipjes zijn helemaal hot en kun je voor een prikkie scoren bij verschillende webshops als ASOS en Zara. Neem snel een kijkje want wij verwachten dat deze pareltjes snel gaan.

Lees ook: Droom je van super lange wimpers? Wij vonden de mascara’s die je dat geven

Reageer op artikel:
Binnenkort naar de kapper? Deze kapsels zijn hot in 2019 en wil je sowieso meenemen ter inspiratie
Sluiten