Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 13 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Toe aan nieuwe kapsel? Doe je inspiratie op bij de haartrends van 2020

Heb je al jaren hetzelfde kapsel? Wil je graag een nieuwe look maar weet je niet wat je nou precies wil? Herkenbaar. De meeste mensen blijven liever lekker safe bij hun oude vertrouwde kapsel hangen. Maar hoe leuk is het om eens lekker gek te doen en het totaal over een andere boeg te gooien? Bijvoorbeeld door een pony te knippen. Wij hebben de kapsels van 2020 op een rij gezet.

Doe er je voordeel mee ;-).

Kapsels 2020

Je hebt vast al wel in de gaten dat er ieder jaar weer opnieuw verschillende kapsels helemaal trendy worden. Maar wist je dat deze trends heus niet allemaal ‘nieuw’ zijn? Vaak is het zo dat deze stijlen vroeger ook al in de mode zijn geweest.

Sterker nog: sommige klassiekers zijn nooit weggeweest uit het modebeeld. Ook in 2020 zitten er weer dat soort ‘always good‘ kapsels tussen. Wil je toch een wat gekker kapsel dan normaal? Ook die staat tussen de kapels van 2020. Dus wil jij graag wat inspiratie op doen voor je volgende kappersafspraakje? Lees dan snel verder.

1. Strepen in het haar

Weet je nog dat iedereen een tijd geleden een felgekleurd streepje in het haar had? Nou, deze trend heeft er aardig wat van weg maar dan met lichtere tinten.

2. Net wat meer volume

Are you ready voor de look die al meerdere keren is teruggekeerd? Deze look is perfect voor als je je haar even uit je gezicht wil, maar ook oh zo stijlvol op een feestje.

3. De koperen look

Yara rockt dit kapsel onwijs. Ook deze look is terug van weggeweest. Wij vinden het een prachtige klassieke kleur wat ons perfect lijkt voor in de herfst-/wintermaanden.

4. Terugkeer van de pixie

Je ziet het misschien al wel om je heen gebeuren. Steeds meer dames knippen hun haren af. En eerlijk is eerlijk, het ziet er stunning uit.

5. De shag (ook wel de robuuste haarstijl uit de flowerpowertijd)

Hoe heerlijk nonchalant is dit kapsel? Dit staat echt iedereen goed. Als je nog meer wil weten over dit fantastische kapsel, check dan deze link.

6. Bob met een textuur

Bij een bob met textuur draait alles om geometrie: de specifieke lengte en het extra volume creëren prachtige hoeken direct bij je kaaklijn. Dit is een kapsel die er aan alle kanten geweldig uitziet.

7. Net-tot-onder-de-oren-kapsel

Dit kapsel is terug van weggeweest. Het doen ons onwijs denken aan de 70’s. Zit je erover na te denken je haar wat korter te knippen maar wil je nog niet all the way? Dan is dit een goede middenmoot.

8. Bubble Braids

Zie Bubble Braids als een upgrade van de welbekende paardenstaart. Het leuke is dat het maar een paar minuten kost om ze te maken. Hiermee steel je gegarandeerd de show op een feestje. Je leest hier meer over de bubble-braid.

Lees ook: Voor eens en voor altijd: zo vaak moet jij je haren wassen

Reageer op artikel:
Toe aan nieuwe kapsel? Doe je inspiratie op bij de haartrends van 2020
Sluiten