6 kapsels om te rocken tijdens het festivalseizoen van 2019

Al je festivaltickets heb je natuurlijk al in de pocket (bye salaris) en nu moet je je outfits nog bij elkaar zien te zoeken. We kunnen op dit moment genoeg nieuwe inspiratie opdoen want vers van de pers stromen alle jaloersmakende Coachella lookjes binnen. Wij hebben zes waanzinnige kapsels voor je op een rij gezet.

Kapsels waarmee je festivals rockt in 2019

Coachella staat bovenaan onze bucketlist (bij wie niet?!) en je kunt Instagram momenteel niet openen zonder langs tientallen festival foto’s te scrollen. Gelukkig genoeg inspiratie voor ons dus om op alle andere festivals in de zomer ook zo’n tof kapsel te rocken.

1. Twee knotjes

Deze look is schattig maar ook stoer. Maar twee knotjes bovenop je hoofd en spray deze lekker royaal in met haarlak zodat je ze nog kunt touperen. Onder de foto vind je een handige tutorial waarmee je het zelf zo onder de knie krijgt. Voeg wat extra glitter toe aan je middenscheiding om extra hard te shinen.

Een bericht gedeeld door JECKY | outfits • fashion (@wantgetrepeat) op

Een bericht gedeeld door J A M I E L Y N (@jamielvandenberg) op

2. Golvende lokken

Als je niet per se met een apart kapsel op het festivalterrein wilt rondlopen kun je ook voor een wat simpelere look gaan. Maak met een krul- of stijltang grote golvende lokken in je haar en je bent er helemaal klaar voor. Ook hier kun je trouwens nog wat glitter toevoegen aan je middenscheiding óf ga all out met je make-up.

Een bericht gedeeld door Kaylee Simmons (@kkayleesimmons) op

3. Met accessoires

Jij bent natuurlijk de koningin van het festival en daarom mag je gerust een diadeem toevoegen aan je kapsel. Dat ziet er extra tof uit als je deze in de zelfde kleur als je haar spuit en dan het liefst een pastelkleurige tint. Een bloemenslinger blijft ook helemaal hot dit festivalseizoen.

Een bericht dat is gedeeld door @marycake op

Een bericht gedeeld door We Are Flowergirls (@weareflowergirls) op

4. Staartjes in laagjes

Maak twee strakke staarten en bind er om de paar centimeter een nieuw elastiekje in tot onderaan je staart. Makkelijk om te maken en als je er nog een leuke hartjesbril bij opzet ben je klaar om te dansen in de zon.

Een bericht gedeeld door Shotfamily ❤️ Lele Pons (@lele_pons.1996) op

5. Roze kleurtjes

Dit kapsel is wel voor de daredevils want niet iedereen zet zomaar een ander kleurtje in haar haar. Roze is dé kleur van dit festivalseizoen en ook op Coachella werd de ene na de andere meid ermee gespot.

Een bericht gedeeld door ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) op

6. Vlinders in je vlechtjes

Dit is een toffe variatie op de welbekende bloemetjes in je haar. Vervang ze dit jaar voor vlinders en je ziet eruit om door een ringetje te halen. Wedden dat je een inspiratie bent voor anderen?!

Een bericht gedeeld door R O C K Y (@rocky_barnes) op

Een bericht gedeeld door R O C K Y (@rocky_barnes) op

Reageer op artikel:
6 kapsels om te rocken tijdens het festivalseizoen van 2019
Sluiten