Deze kapsels passen het best bij jouw gezichtsvorm

Wil je haar maar niet zitten af en toe? Of vind je het niet accentuerend op de juiste manier? Misschien ligt het wel aan je kapsel versus je gezichtsvorm. Wij leggen het uit.

Nadat jij erachter komt welke haarkapsels het beste passen bij je gezichtsvorm, weet jij voortaan hoe je je gezichtsvorm op de mooiste manieren kunt accentueren.

Deze kapsels passen het best bij jouw gezichtsvorm

Plan maar alvast een nieuwe kappersafspraak in, want gebaseerd op je gezichtsvorm past het volgende haarkapsel het beste bij jou.

View this post on Instagram

Appreciation post for the squad that’s the loyalist since day 1 @marissa.marino @hungvanngo @kateyoung 💙

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Rond gezicht

Heb je een rond gezicht, dan zijn je lengte en je breedte ongeveer gelijk aan elkaar en heb je ronde wangen. Om wat meer structuur in je gezicht te brengen, kun je ervoor kiezen om korte side bangs te nemen. Ook lange laagjes zullen voor definitie in je gezicht zorgen.

View this post on Instagram

My new staple fragrance is my @kkwfragrance DIAMONDS 💎 COLLECTION collab I did with my sisters ! Each one of our diamond fragrances smells so amazing! Be sure and check it out at KKWFRAGRANCE.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Rectangular gezicht

Iemand met een rectangular of rechthoekig gezichtsvorm heeft een lengte ongeveer anderhalf keer zo lang als de breedte. Je hebt dan een gedefinieerde kaaklijn en hoogstwaarschijnlijk een een vierkante haarlijn.

Heb je een rechthoekig gezichtsvorm, dan kun je het beste een kapsel nemen dat je gezicht niet langer doet lijken, zoals zachte laagjes met een fringe. Wil je je haren onderin recht houden, dan kun je de plukken naast je gezicht het best kort houden. Ook een pony zal jou goed staan.

View this post on Instagram

Scarlett for Elle❤️

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohansson_xo) on

Hartvormig gezicht

Heb jij een hartvormig gezicht? Dan is je voorhoofd of je jukbeenderen het wijdste gedeelte van jouw gezicht en heb je een smallere, puntige kin. Een zijscheiding met korte fringes of laagjes zal jou het beste staan. Ook staat een pony jou goed, zolang het nog wispy is.

View this post on Instagram

Kids choice sports awards red carpet. Makeup by @monikablundermakeup

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Diamantvorm gezicht

Bij een diamant-gezichtsvorm Wat vooral goed past bij iemand met een diamant-gezichtsvorm, zijn lange laagjes en een diepe zijscheiding.

View this post on Instagram

Me at the beginning of summer vs. me now. 👉🏼

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Triangel gezicht

Heb je een omgekeerde triangel gezichtsvorm, dan is je voorhoofd het wijdst en heb je een smallere kin. Jij kan het best gaan voor rechte, lange lokken of juist gaan voor een korte bob.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze kapsels passen het best bij jouw gezichtsvorm
Sluiten