Yes we like! Deze 8 scrunchies heb je nodig deze zomer om de mooiste festival kapsels te maken

De scrunchie is terug van weggeweest (waarom ‘ie ooit weg was snappen we nog steeds niet) en zo’n beetje elke influencer pronkt er mee op Instagram. Je kunt bijna niet op een festival verschijnen zonder een toffe accessoire in je haar en met deze acht scrunchies maak je de leukste kapsels.

Tijd dus om een enorme collectie scrunchies in te slaan voor degene die dat nog niet heeft. We maken het je weer eens lekker makkelijk door de acht leukste scrunchies voor je op een rij te zetten.

1. Luipaarden scrunchie

Luipaarden print valt tegenwoordig onder de neutrale kleuren en deze leuke accessoire maakt jouw paardenstaart hotter dan hot. Hij kost maar 16,95 euro en je koopt ‘m bij Atelier des Femmes.

2. Scrunchie met bloemenprint

Deze leuke haaraccessoire kost bijna niks want voor 5,99 euro is hij voor jou. Kijk vooral nog even naar alle andere scrunchies die ASOS verkoopt.

3. Scrunchie met ruitjes

Ruitjes raken nooit meer uit de mode als je het ons vraagt. Dit leuke item kost maar 5,95 euro en koop je bij My Jewellery.

4. Zwarte scrunchie

Een scrunchie hoeft niet per se een kek printje te hebben want een klassieke zwarte staat ook prachtig. H&M verkoopt er zo een voor maar 1,99 euro.

5. Blauwe velvet scrunchie

Velvet moe zijn we nog lang niet en dat dachten ze bij Gesponnen Suiker ook. Kijk hoe leuk deze scrunchie is, voor maar 4,95 euro is ‘ie van jou.

6. Set van Catwalk Junkie

Waarom één kopen als je meteen een setje kan scoren? Voor deze twee leukies ben je maar 9,95 euro kwijt.

7. Scrunchie met stipjes

Iets duurder dan de andere scrunchies maar minstens zo leuk is deze witte met stipjes van Les Coyotes de Paris. Hij kost je 15 euro.

8. Gouden glitters

Op een festival mag je natuurlijk opvallen en dat lukt zeker met deze glouden glittertjes in je haar. Deze scrunchie kost 5,95 euro.

Reageer op artikel:
Yes we like! Deze 8 scrunchies heb je nodig deze zomer om de mooiste festival kapsels te maken
Sluiten