Dit waren dé meest opvallende kapsels van de MTV Movie Awards

Tijdens de MTV Movie Awards is het altijd weer een feest om de nieuwste looks van de sterren te bekijken. Dit keer zorgden Cara Delevigne en Scarlett Johansson voor een behoorlijke verrassing.

Scarlett Johansson verscheen op de rode loper met een pittige pixiecut. Scarlett’s hartvormige gezicht leent zich uitstekend voor het korte kapsel. Doordat de kleur bij de aanzet wat donkerder is krijgt het kapsel meer diepte. De diepe zijscheiding geeft het geheel een rommelige en edgy look, maar wel op een draagbare manier.

Het kapsel namaken?

Wanneer je dit kapsel na wil maken begin dan met het maken van een zijscheiding ter hoogte van het hoogste punt van je wenkbrauw. Gebruik een wax-achtig product om je haren aan de zijkant glad te maken en het zo achter je oor ‘vast’ te kunnen zetten. Voor de rest van je haar kun je een seasalt spray gebruiken voor een messy effect. Je creëert dit op een makkelijke manier door lekker met je vingers door je haar te woelen.

Scarlett Johansson

Cara Delevingne weet ons altijd te verrassen met haar haarstijl. Dit keer had ze gekozen voor een paardenstaart, maar dan nét even anders. Vooral haar pony en de zijkant van haar haar was bijzonder en maakte het tot een chic geheel.

Het kapsel namaken?

Dit kapsel vergt een heleboel oefenen. Het belangrijkste is dat je een hoop, maar dan ook een hele hoop gel tot je beschikking hebt. Ook hier begin je met het maken van een zijscheiding. Kam de zijkant strak naar achteren en laat je pony naar de andere kant hangen. Zet je haar aan de achterkant vast in een losse staart. Nu komt het moeilijkste gedeelte, namelijk de pony. Deze kam je naar de zijkant waarna je het in een bochtje achter je oor ‘vouwt’.

Cara Delevingne
Reageer op artikel:
Dit waren dé meest opvallende kapsels van de MTV Movie Awards
Sluiten