Haarfijn: koele kapsels waarmee je de warme dagen stijlvol overleeft

Leuk en aardig, die zomer. We klagen er echt niet over. We klagen ook écht niet over onze haren die zo snel gegroeid zijn. De combinatie van lange lokken en warmte maakt helaas wel dat we het bloedheet hebben als de temperaturen stijgen. Maar met deze kapsels houd jij je hoofd koel.

Verminder de kans op zweten met deze vier sexy, gemakkelijke en vrouwelijke kapsels. Een must op de heetste dagen van het jaar.

Ondanks dat we van warm weer houden, vinden we het soms lastig om te bedenken wat we het beste met ons haar kunnen doen op de warme dagen. We zetten daarom vier kapsels op een rij die je hoofd koel houden tijdens de zomer.

kapsels

1. Vlechten maar

Ingevlochten haar is een mooie manier om het haar uit je gezicht te houden. Geen zweet in je nek of op je voorhoofd, maar wel een chique look. Twee vlechten, een losse visgraat of een strakke invlechting; je kunt er alle kanten mee op. Vereist enige oefening, dat dan weer wel.

kapsels

2. Aan de kant

Door je haar aan een kant te dragen, houd je ook je nek koeler. Een lage staart staat niet alleen heerlijk nonchalant. Want het is nog gemakkelijk ook – dus hoef je niet te urenlang naar moeilijke tutorials met voorbeelden van deze kapsels te kijken. Kun je gelijk de deur uit.

kapsels

3. Top knot

Ideaal voor wanneer je haast hebt en het warm is buiten: een grote, slordige knot. Je hebt alleen een elastiekje nodig, want zonder je haar te borstelen zit de knot het beste. Lekker rommelig en vooral niet te strak. Ideaal, toch?

kapsels

4. Haarband

Mocht je geen tijd hebben om je haar te wassen, kun je de warmte op een stylish manier te lijf gaan. Namelijk met een haarband. Je kunt ze bemachtigen in alle kleuren van de regenboog en met de leukste printjes. Draag een knot, doe het bandje in je haar en je bent klaar voor de dag.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Zo ga je slapen met nat haar en word je wakker met een prachtig kapsel

Harpers Bazaar

Reageer op artikel:
Haarfijn: koele kapsels waarmee je de warme dagen stijlvol overleeft
Sluiten