Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 2 mei 2018

Karamel en gin lovers opgelet! Deze 2 gaan nu heerlijk samen in één glaasje

Ben jij ook zo dol op gin? Goed nieuws dan. Dit alcoholische genot is nu als een snoepje. Want er is een variant met karamelsmaak. Het is alsof je het genot van jouw favoriete snoepje kan verlengen door steeds een slokje te nemen. Het geluk kan niet op.

Mmm, gin en karamel, en dat een beetje gezouten. Wat een goddelijke combinatie. Naast alle andere gin smaakjes is dit er absoluut één die wij willen proeven. De smaakpapillen worden betoverd door de combinatie van zoet, en zout en daar staan wij om te springen.

Karamel gin (salted)

Dit goddelijke drankje is verzonnen door Riverside Spirits. Het flesje ziet er onwijs schattig uit. Als deze op is kan je er een leuke bloem in doen om jouw woonkamer gezellig te maken. Daarnaast zijn er diverse smaken; melk chocolade, zwarte peper, chili, honing en vanille.

Riverside Spirits

De schattige flesjes hebben een inhoud van 70cl en voor ongeveer 25 euro kan je een flesje bemachtigen. Dit doe je door deze te bestellen via de website. Je kan dit drankje puur drinken of je kan het mixen in een cocktail.

Zomerdrankjes

Hierboven noemde wij al heerlijke smaakjes maar er is meer. Er is nu ook een passion fruit smaak en die wil je straks heerlijk drinken wanneer de zon doorkomt.

Bestel nu de karamel variant en probeer ook de passion fruit. Laten jullie ons weten hoe het was? Wij gaan alvast voor het mini proefpakket, jaaaaam.

Reageer op artikel:
Karamel en gin lovers opgelet! Deze 2 gaan nu heerlijk samen in één glaasje
Sluiten