Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 okt 2017

Yeah! Deze fancy karaoke microfoon is perfecte recept voor een legendarische girlsnight

Weekenden zijn er om helemaal los te gaan. Of je dat nu doet met een beetje hulp van je favoriete drankje bij je lievelingsclub of zingend voor de televisie met een microfoon in je hand. Dat laatste natuurlijk zo vals mogelijk met al je lieve vriendinnen bij de hand. En deze prachtige karaoke microfoon geeft net even die extra schwung aan je weekend.

Lekker meezingen op de teksten van Rihanna, Lady Gaga of Taylor Swift. Zo vals dat de wijnglazen haast breken en ondertussen maak je er een echte show van. Want die tekst op het scherm, die heb je natuurlijk niet nodig. Hallo, die liedjes heb je grijs gedraaid. En stiekem nu nog.

Karaoke microfoon

Als echte diehard karaoke-fan stond je natuurlijk al van jongs af aan met een microfoon in je hand voor de televisie. Eentje met een kabel, felle kleuren en helemaal van plastic. Toen kon je de tekst natuurlijk ook nog niet uit je hoofd. Die hele show eromheen, liet nog even op zich wachten. Maar die tijden zijn helemaal veranderd.

Inmiddels worden danspasjes geïntegreerd want de tekst van alle liedjes kun je wel dromen. En een microfoon zonder kabel is dan natuurlijk super handig daarbij. Deze microfoon ziet er ook nog eens super fancy uit. Je kunt zelfs kiezen tussen een gouden, zwarte of roze microfoon.

De microfoon kost iets meer dan zestig euro. Voor dat geld krijg je een draadloze microfoon met Bluetooth speaker waarmee je ook vanaf je telefoon kunt zingen. Ideaal. Keeltje al geschraapt? Zingen maar.

Dit is misschien ook wel iets voor jou: Karaoketijd: Je kunt de longen uit je lijf zingen tijdens een gigantisch Disney-feest

Happy Hut

Reageer op artikel:
Yeah! Deze fancy karaoke microfoon is perfecte recept voor een legendarische girlsnight
Sluiten