Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 10 mei 2018

Te leuk! Met deze karaokemicrofoon zing je de sterren van de hemel en je koopt ‘m bij Aldi

Zodra je ziet dat er ergens een karaokeset klaar staat spring je voor de TV en zoek je in de muzieklijst naar een liedje van Whitney Houston. Iedereen mag horen dat jij een keeltje van goud hebt en deze oude krakers retegoed kan meezingen.

Karaoke: you love it or you hate it. Als jij je er absoluut niet voor schaamt om op een karaoke night helemaal los te gaan is deze gadget echt wat voor jou. Want met deze karaokemicrofoon geef jij de allerbeste karaokeparty ooit.

Karaoke hits

Trommel je vriendinnen op voor een hilarische 90’s karaokeparty. Vroeger stonden jullie met z’n drieën uren voor de TV om de coolste girlbands na te doen. Jullie kenden alle danspasjes en songteksten uit jullie hoofd, en met deze karaokemicrofoon tillen jullie het niveau naar een nóg hoger level.

De microfoon is gelukkig draadloos, dan kun je tijdens het zingen ook nog eens je beste moves laten zien. Je kunt er acht uur lang achtereen mee zingen totdat hij leeg is. Daar is alleen je buurman minder blij mee.

Functies van de microfoon

De karaokemicrofoon is verkrijgbaar in het zwart, goud of rosé goud en vooral met die laatste twee zie je er super shiny uit. Er zit Bluetooth op de microfoon, dus je kunt hem aansluiten op bijna alle karaoke apps.

Vanaf woensdag 9 mei kun je de microfoon kopen bij de Aldi voor maar 20 euro.

Reageer op artikel:
Te leuk! Met deze karaokemicrofoon zing je de sterren van de hemel en je koopt ‘m bij Aldi
Sluiten