Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 30 dec 2020

Om dit bewijs kan je niet heen – Karina en Gregory zien elkaar nog na de opnames van Temptation Island

We hadden al een sterk vermoeden, maar door dit bewijs lijkt het toch echt bevestigd – Karina en Gregory zijn nog samen na alles wat er is gebeurd in Temptation Island. Dit blijkt uit een live-sessie op het Instagram-account van Gregory waarop Karina in de achtergrond te horen is.

Hoor jij haar ook?

Karina en Gregory Temptation Island

We zijn wanhopig opzoek naar hints die erop wijzen hoe Temptation Island af zal lopen. Dit seizoen is onwijs spannend en we willen graag zo snel mogelijk weten wie er samen blijven en wie er uit elkaar gaan.

Uit deze live-sessie van Gregory blijkt toch echt dat hij en Karina na Temptation Island nog bij elkaar zijn. De live-sessie werd dit weekend opgenomen. Je ziet Gregory eerst in beeld en daarna loopt hij even weg. Terwijl hij wegloopt lijkt het alsof je Karina in de achtergrond hoort praten. Haar stem is best wel duidelijk de herkennen.

Beoordeel maar voor jezelf:

De reacties

Voor alle Temptation-fans lijkt het ook duidelijk. Deze stem is van Karina. Gregory zelf antwoord dat dit zijn zusje is, maar de kijkers lijken hem niet te geloven.

Dit andere Temptation Island stel lijkt ook samen te zijn

Al voordat Temptation Island begonnen was, werd deze roddel de wereld in geholpen. Het schijnt namelijk zo te zijn dat single Ricky uiteten is geweest met Jaydi – in oktober 2020. Terwijl zij als koppel naar Temptation Island kwam samen met Sonny. En guess what: Sonny zit nu in Milaan, zonder haar. Wat is hier aan de hand?

Op de foto’s is te zien dat Ricky een grijze hoodie draagt en een zilver horloge op beiden foto’s. De eerste foto is samen met een vriend, maar de tweede foto is gemaakt door niemand minder dan Jaydi. Hierop zijn precies dezelfde items te zien. Verdacht… Meer hierover vind je in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Om dit bewijs kan je niet heen – Karina en Gregory zien elkaar nog na de opnames van Temptation Island
Sluiten