Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 25 okt 2020

Check it out: déze deelnemer van de Bachelorette doet mee aan First Dates

Het is alweer een tijdje geleden dat we met heel Nederland mochten smullen van de afleveringen van De Bachelorette op Videoland. Voor de echte fans onder ons, was Kasper Paalman dan ook een bekende deelnemer. De altijd vrolijke Kasper wist het hart van Gaby Blaaser helaas niet te veroveren. Maar hij geeft blijkbaar niet op in de liefde. Hij hoopt opnieuw de liefde te vinden, en dit keer in het programma First Dates.

Dit wordt smullen…

Kasper in First Dates

Zoals we al eerder deze week schreven, komt First Dates met een nieuwe vip-editie. In totaal komen er drie herfstspecials met allerlei bekende Nederlanders. Good to know: deze afleveringen worden op 8,15 en 22 november uitgezonden.

Eerder deze week maakte we al bekend dat modemeisje Maria Tailor de eerste bekende Nederlander is, die deelneemt aan de vip-editie. Maar nu is er ook bekend gemaakt dat De Bachelorette-deelnemer, Kasper Paalman ook het liefdesavontuur aangaat in het First Dates-restaurant.

Ritchie en First Dates

Kasper is niet de eerste van de deelnemers van De Bachelorette, die meedoet aan het programma First Dates. Ook vrachtwagenchauffeur Ritchie deed vorig jaar mee aan First Dates. Uiteraard was dit voordat hij het hart van Gaby probeerde te veroveren. Wil je dit fragment graag zien? Dat kan hier.

Andere deelnemers van de vip-editie

BNNVARA heeft ook bekend gemaakt wie er naast Kasper en Maria gaan meedoen aan het liefdesprogramma. Hier komen ze: presentatrice Irene van der Laar, Jill van Dooren, Frist Huffnagel, Johan Vlemix, Jetty Mathurin, Thomas Brok, Jasmine Sendar en Danilo Kuiters. Wij zijn erg benieuwd hoe dit gaat aflopen…

De speciale uitzendingen worden zondagavond, naast de ‘normale’ afleveringen van First Dates uitgezonden. De specials zijn op om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3 te zien

Lees ook: De VIP-editie van First Dates begint binnenkort weer en deze BN’er doet mee

Reageer op artikel:
Check it out: déze deelnemer van de Bachelorette doet mee aan First Dates
Sluiten