Life 6 apr 2016 Omani McDaniels

Kat-a-like: Dit is waarom wij meisjes allemaal een beetje op een kat lijken

Katten zijn lieve dieren met een scherp randje. Zo verleidelijk als maar kan het ene moment en zo genadeloos het andere moment. Als vrouw zijnde kunnen we best wat weg hebben van een kat.

1. Je zoekt altijd naar lekkere plekjes om te zitten of liggen

ALs jij thuis bent (of bij andere mensen thuis), kun je gelijk de meest comfortabele plekjes spotten om op te zitten of liggen. En reken er maar op dat jij de zachtste dekentjes weet te vinden, waar je vervolgens jezelf mee inwikkelt.

2. Je bent onafhankelijk

Niemand hoeft jou te vertellen wat je moet doen en waar je heen moet. Jij doet precies wat je wil, wanneer je wil.

3. Je hebt klauwen

Iemand mag niet iets verkeerds tegen jou zeggen, want dat kun je heel kattig zijn. En dan is het oppassen geblazen, want jouw klauwen zijn vlijmscherp.

4. Je kunt super lief zijn

Je vindt het heerlijk om liefde van je vrienden te ontvangen. En jij geeft diezelfde liefde ook weer terug. Je houdt erg van knuffelen en gezellig doen.

5. Je bent een jager

Jij hebt een echte jagersinstinct. Als je iets wil, dan wacht je tot het precies juiste moment om je slag te slaan. En zelden mislukt het.

6. Je houdt van mooi zijn

Jij kunt jezelf uren vertroetelen met lekkere crèmes en scrubs. Je houdt ook erg van jezelf opmaken en je haar doen. Mensen zien je misschien als een beetje ijdel, maar je vindt verzorging gewoon heel belangrijk.

7. Je bent verleidelijk

Jij kunt iedereen voor je winnen met je verleidelijke charmes. Hoort bij je jagersinstinct.

8. Je humeur kan zomaar omslaan

Je bent over het algemeen heel lief, maar je humeur kan zó omslaan. Dit wil niet zeggen dat je een bitch bent, het wil gewoon zeggen dat je niet bang bent om voor jezelf op te komen.

9. Je houdt van slapen

Vroeg slapen, laat uitslapen, dutjes, je doet het allemaal. Zonder gêne slaap je waar en wanneer je wil. Vandaar dat je vacht, pardon, huid zo prachtig is.

LEES OOK: Dit is waarom kattenmensen slimmer, onafhankelijker en meer open minded zijn
katachtige

Reageer op artikel:
Kat-a-like: Dit is waarom wij meisjes allemaal een beetje op een kat lijken
Sluiten