Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 14 sep 2018

OMG! Katherine Langford uit 13 Reasons Why krijgt de hoofdrol in een nieuwe serie

Je zult er even aan moeten wennen, Hannah Baker in een andere serie. De actrice Katherine Langford heeft een hoofdrol binnengesleept in een nieuwe Netflix-serie. We kenden haar eigenlijk alleen als Hannah maar dat gaat snel veranderen.

Als je 13 Reasons Why in een paar dagen tijd hebt zitten bingewatchen ga je deze nieuwe serie met Katherine ongetwijfeld ook leuk vinden.

13 Reasons Why

De jonge actrice werd binnen korte tijd super populair nadat de serie 13 Reasons Why op Netflix verscheen. Gek genoeg kennen we haar eigenlijk alleen als Hannah Baker maar ze is nog jong en gaat vast en zeker nog in heel veel verschillende series en films verschijnen.

Na twee seizoenen kondigde Katherine aan niet meer mee te spelen in het volgende seizoen (drie is onderweg). Toch verdwijnt ze niet van Netflix want we weten nu dat ze mee zal spelen in een nieuwe serie: Cursed.

Cursed

De bedenker van Sin City heeft deze nieuwe serie geschreven en de serie geeft een moderne twist aan het verhaal van King Arthur. We kunnen dus een hoop mooie kostuums verwachten in Cursed en Katherina zal er ongetwijfeld uit zien als een engeltje.

We weten nog niet precies wanneer de serie te zien zal zijn op Netflix maar dat laten we natuurlijk meteen weten als dat duidelijk is.

Dit is alles wat je moet weten over 13 Reasons Why seizoen 3

Reageer op artikel:
OMG! Katherine Langford uit 13 Reasons Why krijgt de hoofdrol in een nieuwe serie
Sluiten