Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 18 apr 2017

Aaah! Deze make-up set in kattenstijl is té zoet voor woorden en perfect voor de katlover

We weten dat we je doodgegooid hebben met prachtige unicorn make-up en Harry Potter kwastjes. Maar als echte katlover wacht je misschien tot we je blij maken met prachtige make-up in kattenstijl. Zeg maar 'doei' tegen het wachten want het goede nieuws is eindelijk hier:

O mi gado, katjes make-up

Jaaaa, dit is gewoon veel te schattig om waar te zijn. Er is nu make-up in de vorm van katjes en als echte katlover ga je hier ongelooflijk blij van worden. Hebben, hebben, hebben.

Deze geweldige make-up set van Paul & Joe bevat een make-up tas in de vorm van een kat en lipstick in de vorm van… een kat. Daarbij word je ook nog eens getrakteerd op kleinere kleurtjes lipstick en die zijn – drie keer raden – ook in de vorm van een schattig katje.

Echt kittig

Of je deze katjes make-up set nu écht gaat gebruiken is aan jou. Het is wel een ultiem hebbeding en té schattig voor woorden. Bijna te zonde om de lipstick op je lippen te smeren want dan zullen de lieve kattenoogjes verdwijnen en die zijn juist te zoet, toch?

Wij zijn niet de enige die wild worden van dit kittige setje. Er zijn nog maar een paar van deze setjes verkrijgbaar. Dat terwijl de set vorige week is gelanceerd. Koop ‘m snel, hier ga je écht blij van worden, katlover.

LEES OOK: Ahhhhh! Katten houden meer van jou dan van hun eten, blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
Aaah! Deze make-up set in kattenstijl is té zoet voor woorden en perfect voor de katlover
Sluiten