Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 13 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Droombaan! Het kattencafé in Den Bosch zoekt een nieuwe eigenaresse en dat is jouw droom

Woon jij liever samen met twintig katten dan met een vent? Daar kunnen wij ons ook wel in vinden. Als je een echt kattenvrouwtje bent hebben wij dé droombaan voor je gevonden. Je wordt dan elke dag omringd door katten en lekkere taartjes. Het kattencafé in Den Bosch is namelijk op zoek naar een nieuwe eigenaresse.

In het centrum van Den Bosch vind je een prachtig paleisje waar zeven onwijs snoezige katjes rondlopen. Kattencafé Mispoes staat nu te koop aangeboden en dat is echt een droom die uitkomt voor jou. Elke dag knuffelen met katten. Goals.

Kattencafé Mispoes

De huidige eigenaresse Marloes is op zoek naar iemand die haar zaak na drie jaar wil overnemen en ze wil dat Mispoes blijft bestaan. Duhhh. Natuurlijk zie jij dat zitten als echte kattenliefhebber. Al helemaal als je ziet dat onder andere de schattige Cleo daar woont.

Een nieuwe eigenaresse

Marloes is op zoek naar iemand die Mispoes overneemt in de huidige vorm en wij snappen wel waarom. Je kunt zelfs je eigen katten meenemen (maximaal acht) en dan zorgt Marloes voor een fijn plekje voor de huidige katten die in het café wonen. Als je écht dol bent op de katjes die er nu rondlopen kun je hen natuurlijk ook een plekje geven.

Zie jij jezelf hier al wonen met je eigen kattenkolonie?

Ben jij meer een hondenmens? Dan wil je echt lunchen bij het hondencafé in Groningen.

Te cute! In Groningen gaat het allereerste hondencafé van Nederland open

Eindhovens Dagblad

Reageer op artikel:
Droombaan! Het kattencafé in Den Bosch zoekt een nieuwe eigenaresse en dat is jouw droom
Sluiten