Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Nieuws 4 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Ben jij op zoek naar de purrrfect date? Het Kattencafé Kopjes regelt het voor je

Kattenliefhebbers, opgelet. Omcirkel 7 juli groot in je agenda, want dan organiseert kattencafé Kopjes een date night. Vrijgezellen kunnen zich aanmelden om een mede kattenliefhebber te vinden.

Kattencafé Kopjes

In 2015 opende Kattencafé Kopjes haar deuren in de Amsterdamse Baarsjes en daarmee ging een droom van velen in vervulling. Het eerste kattencafé in Nederland was een feit. En of dat het een succes is.

Kattencafé Kopjes is het huis van maar liefst acht heel gelukkige poezenbeesten. Het café is een paradijs voor de katten, zodat ze zeker niks tekort komen.

Nu heeft het café iets georganiseerd waar je écht naartoe moet. Met nadruk op moet.

Speeddaten tussen de katten

Ben jij hoteldebotel op katten? En wil je nu ook een partner om hoteldebotel op te zijn? Dan moet je bij Kopjes zijn. De eerste speeddate-avond van Kattencafé Kopjes vindt op 7 juli plaats.

Op de magische avond is er ruimte voor zeven dates, waar hopelijk jouw purrrfecte partner bij is.

Kattencafe Kopjes

Dit is de eerste date-avond, maar er komen er als het goed is nog veel meer. De avonden worden georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën en verschillende voorkeuren. Voor ieder iets wils. Aankomende editie is voor hetero’s in de leeftijdscategorie 25 tot 35 jaar.

Kattencafe Kopjes

Hoeveel gaat dat kosten? Vrij weinig. Entree is 20 euro, en daar krijg je een ‘meowmosa’ bij, een snack, de acht katten natuurlijk én een potentiële partner.

Ben je helemaal overtuigd? Dan kan je je aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘Date Night’.

Reageer op artikel:
Ben jij op zoek naar de purrrfect date? Het Kattencafé Kopjes regelt het voor je
Sluiten