Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 24 nov 2017

De allerleukste baan ever is vrij! Kattenknuffelaar waar je 25.000 euro per jaar mee verdient

Werken kan heel leuk zijn maar ook heel saai. Tenzij je de hele dag katten mag knuffelen. Dan heb je de leukste baan ter wereld toch? De vacature voor kattenknuffelaar is nu vrij.

Als je een kattenliefhebber bent klinkt deze baan vast als het fijnste fluffy nieuws in je oren. Je kunt geld verdienen met het knuffelen van katten. Ja, je leest het goed. De hele dag knuffelen en daar van kunnen leven. Dat is toch het allerlekkerste wat je maar kunt bedenken?

De vacature is helaas niet in Nederland maar in Dublin. Daar is een dierenkliniek genaamd Just Cats veterinary Clinic, alleen voor katten. Zij zijn op zoek naar iemand die hun team van kattenliefhebbers wil versterken.

Kattenknuffelaar

Naar wie zijn ze precies op zoek? Naar iemand die zachte handen heeft en lang in staat is om de diertjes te aaien en te kroelen. Iemand die zachtjes tegen ze wil praten en ze gerust wil en kan stellen als ze zenuwachtig zijn.

Daarnaast willen ze graag iemand die de verschillende miauw geluiden van de kat kan onderscheiden zodat je precies weet waar de betreffende kat behoefte aan heeft en je de kat zo beter kan helpen met zijn of haar behoeften. Voor diegene die nieuw zijn met het verschillende miauw geluiden concept:

Uit onderzoek blijkt dat katten heel specifieke geluiden produceren voor verschillende situaties. Er is een lang uitgerekte miaaaauw voor “hey mens, geef me eten”, een korte mieuw voor “aai me, bitch” en een lief zacht miauwtje voor “hey jij daar, neem mij mee uit dit asiel alsjeblieft”. Aldus auteur de heer Kraaijenbrink van artikel ‘Je kat miauwt alleen voor jou’.

Kortom, is dit he-le-maal iets voor jou? Mail dan je motivatiebrief en je CV naar [email protected] Tip van ons: voeg vooral veel foto’s toe van katten. Vinden ze vast te gek en dan word jij vast de nieuwe kattenknuffelaar.

Toch een hondenliefhebber? Je kunt ook geld verdienen met het knuffelen van puppy’s.

Reageer op artikel:
De allerleukste baan ever is vrij! Kattenknuffelaar waar je 25.000 euro per jaar mee verdient
Sluiten