Kattenvrouwtjes opgelet: met dit kattenwashandje wordt je gezicht reinigen een feest

Twee keer per dag je gezicht reinigen is best een opgave. Toch is het volgens dermatologen een van dé manieren om je huid mooi en egaal te houden. Mocht je dit reinigingsritueel het liefst overslaan, hebben we voor kattenvrouwtjes een manier om het een stuk leuker te maken: een ware kattenwashand.

Deze washand tilt de dagelijkse schoonmaak sessies van je gezicht en hals naar een heel ander niveau. Want hoe leuk is het om een washandje te hebben in de vorm van je favoriete huisdier? Precies.

Je gezicht reinigen met een kattenwashandje

Zijn jij en je kat onafscheidelijk? Dan slaapt het beessie waarschijnlijk gewoon bij je in bed. En wanneer je ’s avonds een film kijkt en je lover niet thuis is, heb je altijd nog je kat om mee te knuffelen. Herkenbaar?

Dan is het vast ook heel herkenbaar dat je na het uitkijken van je serie het liefst in een keer in bed wilt ploffen. Maar dan moet je dus nog de badkamer induiken. Want je gezicht reinigen mag je eigenlijk echt niet overslaan. En toch kruip je vaker wel dan niet met make-up je bed in. Oeps.

De washand voor kattenvrouwtjes

De oplossing komt uit een onverwachte hoek. Want met een vrolijk uitziend washandje in de vorm van een schattig kattenkopje, wordt het reinigen van je gezicht ineens een feest.

Kattenvrouwtjes, deze is voor jullie. De washandjes zijn te verkrijgen in de vorm van allerlei verschillende kattenrassen. Zo zit jouw favoriete ras er vast wel tussen – misschien vind je zelfs wel een lookalike van jouw eigen huisdier.

Je bestelt de washandjes hier. En het leukste is nog wel, dat je niet heel diep in de buidel hoeft te tasten. Ze kosten namelijk maar zo’n elf euro. Dus voor de prijs hoef je je niet in te houden. Waar wacht je nog op?

Shoppen maar: dit zijn de sneaker trends van 2018 die je niet wilt missen

Bustle

Reageer op artikel:
Kattenvrouwtjes opgelet: met dit kattenwashandje wordt je gezicht reinigen een feest
Sluiten