Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 2 feb 2015

Katy Perry’s Super Bowl make-up

Katy Perry trad gisteren op tijdens de Super Bowl, en rockte daarbij de show met een glamorous make-up look. Lees hier welke look make-up artist Jake Bailey voor haar creëerde zodat je 'm thuis super snel na kunt maken.

Met haar zwarte haar in een hoge paardenstaart gebonden, een winged eyeliner en rode lipstick is het een echte klassieke Katy Perry-look.

Zelf namaken? Bailey gaf de winged eyeliner extra glamour door losse gouden en zilveren glitters te gebruiken. Wanneer je zelf glitters op je oog wil gebruiken zorg er dan voor dat je hier speciale (lichaams)lijm voor gebruikt. Vaseline of lipgloss kan, maar door de vettige substantie hiervan loop je het risico dat de glitters binnen een uur op je kin hangen. Niet cool.

Haar rode lippen zijn een klassieker, die bij elke outfit past. Met een lippotlood in dezelfde kleur eronder maak je de kleur nog intenser en zorg je ervoor dat de kleur nog langer blijft zitten. Om het helemaal af te maken kun je er net als Katy voor kiezen om je lipstick te matchen met je nagellak.

Reageer op artikel:
Katy Perry’s Super Bowl make-up
Sluiten