Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 nov 2017

Bizar maar fantastisch nieuws: Volgens dit omaatje houdt kebab je jong

Om in de toekomst nog net zo'n strak huidje als nu in de spiegel te zien, kun je gaan smeren. Er zijn heel veel crèmes die ons van alles beloven en waar we ook alles van willen geloven. Maar je kunt ook op een veel leukere manier aan een jonge huid werken. Een manier waar je maag ook nog eens van profiteert.

Geen geld meer uitgeven aan dure smeersels, want dit omaatje heeft een veel goedkopere manier om jong te blijven. Wie heeft er zin in kebab?

Kebab houdt je jong en dit omaatje is het bewijs

Ajda Pekkan is de vrouw waar het allemaal blijkt te werken; kebab voor een strak huidje. Deze mevrouw is 71 jaar en vindt haar uiterlijk best wel belangrijk. Om er nog steeds zo uit te zien als toen ze wat jaartjes jonger was, sport ze veel, doet ze aan boobjobs, gaat ze naar anti ageing spa’s én eet ze geregeld kebab. En vis. Maar vooral het gebakken vlees.

Kijk en oordeel zelf. Zie jij een rimpeltje als je alle filters wegdenkt?

Nou ja, baadt het niet dan schaadt het niet. Als je het in ieder geval niet iedere dag eet. Het is het proberen waard, toch?

En als kebab niet helpt, dan kun je dit proberen: Bewezen: Als je wijn drinkt en chocolade eet ziet je huid er voor altijd jong uit

Reageer op artikel:
Bizar maar fantastisch nieuws: Volgens dit omaatje houdt kebab je jong
Sluiten