Renée
Renée | LinkedIn Life 11 jan 2019

Er bestaat een kebabrol van kaas en het water loopt je spontaan in de mond

Als kaas je leven is weten wij welke delicatesse jij absoluut snel in je mond wil stoppen. Maak kennis met de Cheebab, de Zwitserse kebabrol met kaas die jouw mond vol laat lopen met water.

De Cheebab is sowieso de beste uitvinding sinds de kebabrol. Het leven is nu eenmaal beter als je kaas aan je eten toevoegt en geloof ons, dit zet jij in 2019 op je bucketlist.

Cheebab: de kebabrol met kaas

Vergeet het vlees dat je normaal aan het spit ziet hangen in de dönerzaak. In Zwitserland pakken ze het heel anders aan, want daar hangt een combinatie van verschillende kazen aan het spit. De knapperige kaas die je op je broodje krijgt is alles wat je in het leven wil en meer.

Met andere woorden: dit is de hemel voor iedereen die hartig eten hoog in het vaandel heeft staan. En als je vegetarisch bent is het ook wel chill om eens wat anders te eten dan het broodje geitenkaas dat ze overal op het menu hebben staan.

Op het broodje vind je verder alle andere ingrediënten van je geliefde kebab, maar dan zonder het vlees zelf.

Waar verkrijgbaar?

Als je de komende tijd niet in Zwitserland te vinden bent maar wél in Duitsland, dan ben je bij Basak Kebab in Freiburg aan het goede adres. Anders is het toch tijd om het leven in Zwitserland te ontdekken. Daar zijn drie verkooppunten.

Als je liever dichtbij huis blijft:

Voor de kaaslovers: De beste plekken om te kaasfonduen in Amsterdam

MUNCHIES

Reageer op artikel:
Er bestaat een kebabrol van kaas en het water loopt je spontaan in de mond
Sluiten