Renée
Renée | LinkedIn Life 3 okt 2018

Datenight! Je kunt samen met je lover dineren in een draaimolen

Uiteten gaan met je lover is misschien wel één van de leukste dingen die jullie samen doen. Daarom is het een goed idee om de komende tijd naar Rotterdam te gaan, want bij het Keilecafe eet je in een speciale draaimolen.

Het Keilecafe is een permanent festival in het westen van Rotterdam. Nu denk je misschien: huh, een festival in de herfst en winter? Ja, want je kunt er vanaf deze week gewoon lekker dineren in een carrousel.

Het Keilecafe in Rotterdam

Je hebt samen met je vriend waarschijnlijk wel een paar vaste adresjes waar je graag eet. Daarom is het wel zo leuk om een keer iets nieuws te proberen, toch?

Als jullie nog op zoek zijn naar een speciaal plekje is deze draaimolen situatie absoluut iets voor op het lijstje. Je eet bij het Keilecafe namelijk in een werkende (!) draaimolen uit 1929. Super tof.

Wat eet je daar?

Op het menu staan verschillende gerechten zoals een herfststoof, gegrilde groenten, gestoofde kippendij en salades. Liever een pastaatje? Plan dan je date night op donderdag in.

Vanaf 5 oktober opent het draaiende restaurant, dus vergeet niet om je lover te appen dat jullie een eetafspraak hebben.

Als je dan toch in Rotterdam bent:

Tijd voor een dagje Rotterdam: Hier eet je nu een patatje roti

Reageer op artikel:
Datenight! Je kunt samen met je lover dineren in een draaimolen
Sluiten