Renée
Renée | LinkedIn Life 19 augustus 2018

5 redenen waarom we vriendinnen willen zijn met Kelly

Temptation Island VIPS zou Temptation Island VIPS niet zijn zonder Kelly. Ze is één van de verleidsters die zendtijd kreeg en eerlijk? Stiekem willen we vriendinnen met haar zijn. En wel om de volgende redenen:

1. Kelly heeft in Temptation Island VIPS bewezen dat ze beste vriendin is om mee uit te gaan

Je weet vast wel hoe je voor iedere situatie de perfecte vriendin hebt. Kelly is de vriendin waarmee je de wildste avonden beleeft.

Ga stappen met Kelly en je hebt de leukste avond van je leven. Als dit niet de perfecte verleidster is om mee te clubben, dan weten we het ook niet meer.

2. Dankzij Kelly heb je aan mannen geen gebrek

Als iemand zo’n uitstraling heeft als Kelly, dan weet je dat je continu mannen om je heen hebt. Aka de droom van iedere vrijgezelle vriendin, toch?

3. Ze leert je twerken als een pro

Stel, je mag één persoon op deze aardbol kiezen als de koningin die jou leert twerken. Dan kies je toch voor Kel? Want even, Zwanetta wie?

Tijdens Temptation Island VIPS heeft de verleidster wel bewezen dat ze niet alleen de beste bilpartij heeft, maar ook de beste twerkskills.

4. Het is echt zo’n vriendin waarmee je nooit uitgepraat raakt

Kelly is leuk, grappig en heeft zelfspot. Van alle type vriendinnen is dit de persoon waarmee je nooit uitgepraat raakt. En voel je je even niet zo lekker in je vel? Dan stellen wij ons voor dat zij degene is die je weer vrolijk maakt.

5. Je kan goed met haar lachen

Tijdens de dates met Ruud heeft Kelly bewezen dat ze je een leuke tijd bezorgt. Zelfs als ze een spelletje speelt, zoals tijdens Temptation. Met Kel kan je echt goed lachen, dus daarom is het altijd gezellig met haar.

5 redenen waarom Fabiola handsdown de beste Temptation Island VIPS verleidster is

Reageer op artikel:
5 redenen waarom we vriendinnen willen zijn met Kelly
Sluiten