Ken je Em Ford al? Deze beautyblogster laat acné als sneeuw voor de zon verdwijnen

Een flawless huid is een wens van veel vrouwen. Het liefst ook nog met een mooie glow. Sommige vrouwen hebben echter te maken met acné wat je erg onzeker kan maken. Gelukkig is daar Em Ford, een beautyblogster die zelf acné heeft, maar een manier heeft gevonden om dat onzichtbaar te maken met make-up.

Em maakt de meest bijzondere en betoverende acné coverage tutorials. Deze knappe tante heeft last van hardnekkige acné, maar laat zich daar niet door weerhouden. Knap, want ze krijgt af en toe de meest afschuwelijke opmerkingen te horen.

Misschien herinner je nog haar video die een tijd geleden viral ging waarbij Em de internet pesters eens goed aanpakte. In een indrukwekkende video laat ze zien wat voor effect het internet pesten heeft. Opmerkingen zoals, ‘je ziet er walgelijk uit’ en ‘alsjeblieft, je bent zo lelijk’ krijgt ze dagelijks naar haar hoofd geslingerd. En dat laat niemand koud.


Maar Em is totaal niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze is zelfs door Kylie Jenner gevraagd een onderdeel te zijn van haar campagne #IAmMoreThan en ze is natuurlijk ook gewoon doorgegaan met het maken van de prachtigste make-up tutorials.

Zo ook onderstaande tutorial waarin ze zowel haar acné maskeert als een mooie look creëert met één van de trends van nu: glitter op je oogleden. Perfect voor de herfst of alvast voor kerst. En als het too much is voor jou, dan kun je de oogschaduw natuurlijk ook achterwege laten.

En natuurlijk geeft ze ook nog een prachtige boodschap mee: ‘You could have flawless skin and still not feel good enough if you search for beauty in the wrong places’. Amen.

Reageer op artikel:
Ken je Em Ford al? Deze beautyblogster laat acné als sneeuw voor de zon verdwijnen
Sluiten