Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 apr 2017

Ahhhh! Ken van Temptation Island schreef een super lief nummer speciaal voor zijn Lize

We konden er bijna op wachten, verleider Ken heeft een nummer uitgebracht. Zelf gespeeld op zijn gitaar, voor zijn nieuwe liefde Lize. En stiekem zwijmelen allemaal een beetje weg.

We leerden Ken kennen als de verleider met de lange lokken én de gitaar. Bij het voorstelrondje speelde Ken gelijk een liedje voor Lize en waarschijnlijk pakte hij haar daarmee direct in. De drie waren onafscheidelijk: waar Ken was, was zijn gitaar en was Lize.

Toen Lize beelden zag van Jefferson die haar absoluut niet bevielen zocht ze troost in de armen van Ken, die haar geruststelde met, inderdaad, zijn gitaar. Lize viel als een blok voor hem en Ken ook voor Lize.

Lil Puppies

Ken snapt als geen ander dat je het ijzer moet smeden als het heet is, dus nu Temptation Island nog overal te zien is en mensen er nog over praten bracht hij snel zijn nummer uit. En natuurlijk is het nummer voor speciaal voor zijn Lize geschreven.

Luister mee en laat ons weten wat je ervan vindt. Het nummer heet Lil Puppies en is vandaag (14 april) uitgebracht.


Benieuwd hoe het verder afliep: The end: Dit zijn de koppels die nog samen zijn en dit zijn de nieuwe koppels van Temptation Island

Reageer op artikel:
Ahhhh! Ken van Temptation Island schreef een super lief nummer speciaal voor zijn Lize
Sluiten