Girlpower! Kendall Jenner en Cara Delevingne de gezichten van make-up labels

Steeds meer make-up labels lijken zich te richten op jonge, invloedrijke modellen. Zo zijn Kendall Jenner én Cara Delevingne beiden gestrikt:

In november 2014 werd bekend dat Kendall Jenner het gezicht zou worden van Estée Lauder. Het label noemt Kendall Jenner de nieuwe fashion ster en social media sensatie. En social media sensatie, she is. Want slechts dagen nadat het nieuws de wereld in werd gebracht, kreeg Estée Lauder er per dag 50.000 Instagram volgers bij. Kendall zelf was vereerd dat ze het gezicht van Estée Lauder zou worden: ‘Het voelt als een droom om zo’n iconisch beauty merk te vertegenwoordigen. Ik voel me vereerd’. De eerste campagnefoto’s en video’s zijn inmiddels uit en ze zijn prachtig.

Cara Delevingne is al lange tijd het gezicht van het Franse beauty label Yves Saint Laurent. Maar Cara is recentelijk een nieuwe campagne gestart en vertegenwoordigt de nieuwe ‘Luxurious Mascara’ van het merk. De prachtige mascara is gesigneerd door Cara en heeft een schattig hartje op de huls. Een echt collectors item voor de Cara en Yves Saint Laurent fans onder ons.

Reageer op artikel:
Girlpower! Kendall Jenner en Cara Delevingne de gezichten van make-up labels
Sluiten